Με νίκη σηκώνουμε κούπα!

00:07 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Όλη η χρονιά παίζεται τη Δευτέρα το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στις 17:00 για την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ για την Β φάση και θέλουν μια «καθαρή» νίκη που θα τους καθιερώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος της Ένωσης, άλλωστε είναι η κατάκτηση τίτλων και όλες οι παίκτριες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό τον κρίσιμο αγώνα που θα κρίνει κατά πολύ το ποιος θα

κατακτήσει το φετινό Πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυρες» περιμένουν να αντικρύσουν τις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, κατάμεστες και να δουν τους οπαδούς τους να δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, σαν αυτή που μόνο αυτή ξέρουν, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια τεράστια νίκη, απέναντι στις «πράσινες».

Από εκεί και πέρα ο Απόστολος Οικονόμου έχει ζητήσει από τα κορίτσια του την προσοχή τους και να μην ξεφύγει καθόλου η συγκέντρωση τους, ώστε έτσι να μην μπορεί να βρει λύσεις ο αντίπαλος. Ο Ενωσίτης τεχνικός σε αυτή τη «μάχη» θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την Φένια Παπαγεωργίου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στην πλάτη, ώστε να του «λυθούν» τα χέρια. Οι πιθανότητες για να αγωνιστεί η έμπειρη αθλήτρια στο ματς της Δευτέρας είναι μοιρασμένες και το ιατρικό τιμ αισιοδοξεί μέχρι το τέλος. Τα υπόλοιπα κορίτσια είναι έτοιμα και γεμάτο πάθος για να πάρουν ακόμα μια νίκη επί του Παναθηναϊκού την φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα