Με νίκη γίνεται αφεντικό

08:50 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο «Μπίλινο Πόλιε» στην Ζένιτσα, η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με την Εθνική Βοσνίας με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου και την Ελλάδα να θέλει την νίκη ώστε να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρωτιάς που θα την οδηγήσει απευθείας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι στην Βραζιλία.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο

Σάντος θα παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-4-2 με την βασική ενδεκάδα να την αποτελούν οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χολέβας, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.
Στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας θα βρίσκονται οι Σηφάκης, Λοντίγκιν, Βύντρα, Μαλεζάς, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Μήτρογλου και Γκέκας.
Οι Βόσνιοι από την μεριά τους υπογραμμίζουν πως καλό αποτέλεσμα είναι και η ισοπαλία, έχουν σαφές προβάδισμα στην διαφορά τερμάτων, με τον ομοσπονδιακό προπονητής Σάφετ Σούσιτς να παρατάσσει την ομάδα με τους Μπέγκοβιτς, Ζουκάνοβιτς, Μούιτζα, Βράνιες, Σπάχιτς, Ζαχίροβιτς, Λούλιτς, Μεντούνγιανιν, Μισίμοβιτς, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Κάιπερς.

Για τον ίδιο όμιλο θα γίνουν επίσης τα παιχνίδια
Λίχτενσταϊν-Λετονία 20:30
Σλοβακία-Λιθουανία 21:10
1. Βοσνία 10 (+13)
2. Ελλάδα 10 (+4)
3. Σλοβακία 7 (+2)
4. Λιθουανία 4 (-3)
5. Λετονία 3 (-3)
6. Λίχτενσταϊν 0 (-13)

* Ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ. Οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι παίζουν μπαράζ για τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια από την Ευρώπη.

Οι επόμενοι αγώνες

7 Ιουνίου
Λιθουανία-Ελλάδα
Λετονία-Βοσνία
Λίχτενσταϊν-Σλοβακία

6 Σεπτεμβρίου
Λίχτενσταϊν-Ελλάδα
Βοσνία-Σλοβακία
Λετονία-Λιθουανία

10 Σεπτεμβρίου
Ελλάδα-Λετονία
Σλοβακία-Βοσνία
Λιθουανία-Λίχτενσταϊν

11 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Σλοβακία
Βοσνία-Λίχτενσταϊν
Λιθουανία-Λετονία

15 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Λίχτενσταϊν
Λιθουανία-Βοσνία
Λετονία-Σλοβακία

Keywords
Τυχαία Θέματα