Με νέα πρόσωπα η Κέρκυρα

23:12 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΑΟ Κέρκυρα, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, οι οποίοι, νωρίτερα, είχαν ανακοινωθεί από την κερκυραϊκή ΠΑΕ. Απών ήταν ο αδειούχος, Τζάστιν Χάμπερ, ενώ σε θεραπεία αρκέστηκε ο Τάσος Βενέτης.
Επιπλέον, πλην των τεσσάρων γνωστών (Γεωργακόπουλος, Αρμένης, Κούδας, Κρητικός), στην προπόνηση συμμετείχε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων, Δημήτρης Ευθυμίου, ο

οποίος γυμνάστηκε με τον Γιάννη Πλαβούκο.
Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου, πλην της φυσικής κατάστασης, επιδόθηκαν εκτεταμένα σε ασκήσεις με μπάλα, δίνοντας έμφαση στα κομμάτια κυκλοφορίας, ανάπτυξης και διάσπαση αντίπαλης άμυνας, ενώ, στο τέλος, έπαιξαν και εκπαιδευτικό διπλό σε μικρό γήπεδο.
Νωρίτερα, το πρωί, ομάδα παικτών έκανε, ανά γκρουπ, προγραμματισμένες εργομετρικές εξετάσεις (γυμναστήριο In Action, Aλυκές Ποταμού) και οι οποίες θα συνεχιστούν, για τους υπόλοιπους, αύριο, Κυριακή (8/8) και τη Δευτέρα (9/8). Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη, σταθερά για τις 19.00, στον Πλάντραφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα