Με κουμπάρο το... Skype!

10:59 21/3/2013 - Πηγή: AEK365


Στο δημαρχείο της Ρώμης όλα ήταν έτοιμα προκειμένου ο Μπριντρόχι, μετανάστης από το Μπαγκλαντές, να παντρευτεί την αγαπημένη του ωστόσο από την τελετή κάποιος έλειπε και αυτός δεν ήταν άλλος από την... νύφη!
Η Ενριέτα βρισκόταν 7.000 χιλιόμετρα μακριά από τον αγαπημένο της, συγκεκριμένα στην Ντάκα, πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, αλλά ο γάμος έγινε κανονικότατα χάρη στο... Skype.
Παρά την απόσταση που τους χώριζε οι δύο άνθρωποι κατάφεραν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου χάρη σε δύο φορητούς υπολογιστές και μία σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ο εξ αποστάσεως γάμος τους που πραγματοποιήθηκε μέσω Skype, αποτελεί την τελευταία τάση στις πάμπολλες κοινότητες των μεταναστών ανά την υφήλιο.
Οι αρραβώνες εξ αποστάσεως είναι κάτι συνηθισμένο. Η πραγματική καινοτομία είναι οι γάμοι μέσω του Διαδικτύου, μια πρακτική στην οποία καταφεύγουν ολοένα περισσότεροι μετανάστες και αποτελούν μια λύση ζωής, καθώς πέρα από το να παντρευτούν τον άντρα ή τη γυναίκα της ζωής τους έχουν τη δυνατότητα -ως αντρόγυνα έπειτα από τον γάμο τους μέσω Διαδικτύου - να επανασυνδεθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα