ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σύγκρουση... γιγάντων στη Μαδρίτη!

Ματς... φωτιά διεξάγεται απόψε (21/3, 21:45, ΕΤ1) στο "Palacio de Deportes" της Μαδρίτης, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από τη Ρεάλ σε ένα από τα... παραδοσιακά ντέρμπι της Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16.

Οι δύο μονομάχοι θα βγουν στο παρκέ αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, καθώς στοχεύουν για διαφορετικούς λόγους στη νίκη. Από τη μία, οι "πράσινοι" θέλουν να κάνουν ακόμα ένα -ίσως το πιο αποφασιστικό- βήμα για την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης και παράλληλα να διατηρήσουν την απόσταση

ασφαλείας, ελπίζοντας σε στραβοπάτημά της, μιας και η Ουνικάχα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την άλλη, οι Μαδριλένοι επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες... σφαλιάρες σε ACB και Ευρωλίγκα, από την Κανάριας και τη Μάλαγα αντίστοιχα. Επιπλέον, θα εξασφαλίσουν μαθηματικά την πρόκριση στη φάση των "8" και στη συνέχεια θα διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου. Βέβαια, η πρόκριση θα έρθει ακόμα κι αν χάσει η "βασίλισσα", εφόσον όμως νικήσει η ΤΣΣΚΑ την Ουνικάχα.

Απόψε λοιπόν, στο παρκέ του "Palacio de Deportes"θα παρακολουθήσουμε μία πραγματική... τιτανομαχία, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μετρούν συνολικά 14 τρόπαια Ευρωλίγκας! Ο Παναθηναϊκός έχει 6 κατακτήσεις, ενώ η Ρεάλ 8.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά τώρα, η αποστολή του "τριφυλλιού" ταξίδεψε πλήρης στη Μαδρίτη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει όλα τα "όπλα" της ομάδας στη διάθεσή του και θα προσπαθήσει να τα διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, δηλαδή να φτάσουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας στο διπλό.

Στο στρατόπεδο των Μαδριλένων, ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαρτίνας Πότσιους, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός σταρ προέρχεται από απουσία μίας εβδομάδας εξαιτίας ενοχλήσεων στην πλάτη, ωστόσο με την προσωπικότητα και τις ικανότητες που διαθέτει μπορεί να δώσει μεγάλες βοήθειες στη Ρεάλ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Πάολο Ταουρίνο (Ιταλία) και Όλεργκς Λάτισεβς (Λετονία).

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Ε’ Όμιλος

Μπάμπεργκ-Άλμπα Βερολίνου 72-75

Ζαλγκίρις Κάουνας-Εφές Αναντολού, 21 Μαρτίου 19:45

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός, 21 Μαρτίου 21:45

Ουνικάχα Μάλαγα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 21 Μαρτίου 21:45

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 9-2, Εφές Αναντολού 9-2, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8-3, Παναθηναϊκός 7-4, Ουνικάχα Μάλαγα 6-5, Ζαλγκίρις Κάουνας 4-7, Άλμπα Βερολίνου 1-10, Μπάμπεργκ 0-11

ΣΤ’ Όμιλος

Μπαρτσελόνα-Κάχα Λαμποράλ, 21 Μαρτίου 21:45

Χίμκι-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, 22 Μαρτίου 17:30

Μπεσίκτας-Σιένα, 22 Μαρτίου 20:00 Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, 22 Μαρτίου 21:00

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 10-1, Σιένα 7-4, Ολυμπιακός 7-4, Χίμκι 6-5, Μακάμπι Τελ Αβίβ 6-5, Κάχα Λαμποράλ 6-5, Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 2-9, Μπεσίκτας 0-11.

Keywords
Τυχαία Θέματα