«Με κλειστά μάτια να τον πάρει»

09:11 4/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ για την θέση του κεντρικού αμυντικού έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον Φάνη Γκέκα και τον Γιώργο Τζαβέλλα να προτρέπουν την διοίκηση να προχωρήσει άφοβα στην απόκτηση του Κροάτη από την Ντιναμό Μόσχας.
Σημειώνεται πως Γκέκας και Τζαβέλλας είχαν συμπαίκτη, για ένα διάστημα, τον Σίλντενφελντ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Φάνης Γκέκας τόνισε: "Με... κλειστά μάτια να τον πάρει. Είναι ένας πολύ καλός και δυνατός αμυντικός. Είναι ψηλός, γεμίζει την

περιοχή και μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για τον ΠΑΟΚ. Και μόνο το γεγονός ότι έπαιξε σε όλα βασικός, και για 90 λεπτά, τα παιχνίδια της Κροατίας στην πρόσφατη τελική φάση του EURO 2012 λέει πολλά, λέει πάρα πολλά. Αν τελικά πάει στον ΠΑΟΚ θα είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές. Έχει μεγάλη εμπειρία, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Ευρώπης και στην Εθνική Κροατίας και όλα αυτά βοηθούν για να προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Μπορεί και κάνει παιχνίδι από πίσω, μια και ξέρει πολλή μπάλα. Παίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι αμυντικός που απλά διώχνει την μπάλα".
Από την πλευρά του ο Γιώργος Τζαβέλας είπε για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Είναι παίκτης που αγωνίζεται πολύ με το μυαλό, είναι πολύ έξυπνος. Θα γεμίσει την άμυνα του ΠΑΟΚ και αυτό θα φανεί αμέσως. Μπορεί να μην έχει την τεχνική του Κοντρέρας, αλλά είναι πολύ δυνατός και έμπειρος. Δεν έχει τέτοιον παίκτη ο ΠΑΟΚ. Επίσης δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι παίζει και στην Εθνική Κροατίας. Δεν έχει καμία σχέση με άλλους παίκτες που δεν έχουν καλό χαρακτήρα. Είναι οικογενειάρχης και δεν δημιουργεί προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα