«Δεν ζητήσαμε καμία έρευνα»

08:09 4/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύματα εμφάνιζαν την Ρεάλ Μαδρίτης να αναθέτει στην εταιρεία Sigma Dos να διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ποιες είναι οι απόψεις των μελών της για τον Ζοσέ Μουρίνιο, το ρόστερ αλλά και για τις μεταγραφές. Ωστόσο, η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας με επίσημη ανακοίνωση έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός.
Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:
"Η Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορηματικά

αρνείται το ότι ζήτησε από εταιρεία να διερευνήσει τις απόψεις των μελών της ομάδας όσον αφορά τον προπονητή και οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του ρόστερ, ή για όποια πιθανά ονόματα ακούγονται πως θα ενισχύσουν την ομάδα.
Επιπλέον, κατηγορηματικά αρνούμαστε το γεγονός πως η εταιρεία Sigma Dos έχει διεξάγει οποιαδήποτε έρευνα που να μας αφορά.
Τέλος, θεωρείται, το λιγότερο απίθανο, το να έχει οποιαδήποτε εταιρεία πρόσβαση σε στοιχεία που αφορούν τις λεπτομέρειες επικοινωνίας της ομάδας, τα οποία θα ήταν απαραίτητα ώστε να διεξαχθεί έρευνα σχετικά με το ποιους έχουν επικοινωνήσει τα μέλη του συλλόγου, επομένως όποιο δείγμα έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι αντιπροσωπευτικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα