«Με δουλειά θα τα καταφέρουμε»

12:33 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ηλίας Αναστασάκος τόνισε πως ο Πλατανιάς με δουλειά και πίστη μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση των «Περιβολίων» απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Αναστασάκου:

Για την πορεία του Πλατανιά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Έχουμε κάνει μία πολύ καλή αρχή και ελπίζω να συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι. Να το δούμε όπως είδαμε τα προηγούμενα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Και ο Ατρόμητος έρχεται από θετικά αποτελέσματα και γι αυτούς το ίδιο θα είναι. Για εμάς μας βοήθησε γιατί δεν έχουμε κάνει

προετοιμασία και πάνω εκεί μας βοήθησε».

Για τον Ατρόμητο: «Τον Ατρόμητο τον ξέρουμε, έχει αποδείξει πως είναι μία σοβαρή ομάδα με πλάνο. Έχει καλούς παίκτες και το δείχνουν κάθε χρόνο με τις πορείες που κάνουν. Είναι πιο έτοιμοι από εμάς, αλλά θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Αν και νομίζω πως αυτό είναι δύσκολο γιατί ο Ατρόμητος είναι πιο έτοιμος και έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια. Είναι πιο συμπαγής ομάδα, εμείς είμαστε νέα ομάδα, αλλά νομίζω πως με δουλειά και πίστη θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα