«Με διάλεξαν γιατί τους άρεσαν τα... πόδια μου»

15:26 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο αλλά και όσοι βρίσκονταν μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου είδαν την Βασίλισσα Ελισάβετ να πηδά από το ελικόπτερο προκαλώντας επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού. Αργότερα βέβαια

αποκαλύφθηκε πως αυτός που πήδηξε από το ελικόπτερο ήταν ο Γκάρι Κόνερι ο οποίος υποστήριξε πως επελέγη λόγω των ωραίων του ποδιών.

Ο Γκάρι υποστήριξε πως έκανε το όνειρο του πραγματικότητα καθώς "ήμουν στην καλύτερη θέση σε ένα σόου που προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο". Το βράδυ της τελετής ο 43χρονος φόρεσε ένα αντίγραφο του φορέματος της Βασίλισσας Ελισάβευ και πήδηξε από το ελικόπτερο και σε ερώτηση γιατί πιστεύει ότι επέλεξαν εκείνον για να υποδυθεί την Βασίλισσα απάντησε: "Καλή ερώτηση... Νομίζω πως τους άρεσαν τα πόδια μου, έχω πόδια... βασιλικά".
Ενδιαφέρον πάντως έχει η απάντηση που έδωσε ο Γκάρι Κόνερι στην ερώτηση αν μετανιώνει για κάτι από εκείνη την βραδιά με τον 43χρονο να απαντά: "Ήθελα να κρατήσω το φόρεμα αλλά δεν μου το επέτρεψαν. Θα ήταν ωραίο για μια βραδινή έξοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα