Με «μπροστάρη» τον Λέτο

21:35 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την τέταρτή του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 4-0 του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ και έπιασε προσωρινά τον Ατρόμητο στην κορυφή και τους 13 βαθμούς. Με κορυφαίο τον Λέτο ο οποίος σκόραρε δις (25' και στο 57') και έφτασε τα επτά γκολ φέτος, ο Παναθηναϊκός

«σκόρπισε» τον Εργοτέλη του Νίκου Καραγεωργίου που δεν... μπήκε στο ΟΑΚΑ. Μπουμσόνγκ στο 7' και Κατσουράνης στο 33' έβαλαν και αυτοί το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε από την αρχή στο ματς. Πίεσε τον Εργοτέλη ο οποίος έδειχνε να τα έχει χαμένα και να «ψάχνει την Ακρόπολη», χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου, ήρθε πολύ εύκολα για τους «πράσινους». Μπουμσόνγκ, Λέτο και Κατσουράνης μέσα σε 25 λεπτά «βρήκαν δίχτυα» και έδωσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα τους από το 33'. Ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε άμεσα τις δύο αλλαγές του ωστόσο δεν άλλαξε την εικόνα του ματς. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα ηνία του ματς, «κλείδωσε» τα ατού των φιλοξενουμένων και δεν απειλήθηκε στην άμυνα.

Η διακοπή του αγώνα για περίπου επτά λεπτά εξαιτίας ενός πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί των γηπεδούχων στο ΟΑΚΑ κατά των πολιτικών, «χάλασε» το ρυθμό του αγώνα και το ημίχρονο «έφυγε» χωρίς κάτι άλλο.

Το δεύτερο ημίχρονο με το δείκτη του σκορ στο 3-0 είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν... κατέβασαν γενικό. Συνέχιζαν να πιέζουν την άμυνα του Εργοτέλη, ο οποίος ποτέ δεν μπήκε στο γήπεδο και με τον Λέτο από την «άσπρη βούλα» στο 57' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα συνέχιζε να πιέζει με στόχο να προσφέρουν θέαμα και να... συμπληρώσουν κάποιοι παίκτες το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, όπως ο Καραγκούνης(είχε δοκάρι στο 76'), ο Ζεκά και ο Κουίνσι.

Μετά το 75' ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε εντολή να... κατεβάσουν οι παίκτες του τον ρυθμό μιας και ακολουθεί μία δύσκολη σειρά αγώνων με συνεχόμενα ντέρμπι.

Ο Εργοτέλης επιθετικά - όπως και αμυντικά - τίποτα και το 4-0 έμεινε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (29' Καντέ), Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (66' Καραγκούνης), Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (79' Μαυρίας)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρομάνο, Λεάλ, Νταντόμο, Τζούνιορ (57' Κυριακίδης), Ολίσε, Μπούντιμιρ (44' Κατσικοκέρης), Φραγουλάκης (44' Κουτσιανικούλης), Σασιασβίλι

Διαιτητής Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί Δημόπουλος (Μακεδονίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Keywords
Τυχαία Θέματα