Ανάσα για Χιχόν, βουλιάζει η Σανταντέρ

21:00 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 0-1
Γήπεδο: Ελ Σαρδινέρο
Χωρίς νίκη στη φετινή σεζόν παραμένει η Χιχόν, η οποία ηττήθηκε και από την Εσπανιόλ με 1-0.
Πολύ κακό ματς στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με μοναδική αξιόλογη φάση ένα σουτ του Ρομαρίκ στο 4ο λεπτό, το οποίο απομάκρυνε ο Τόνιο κι ένα καλό σουτ του Σέρχιο Γκαρσία στο 29', το οποίο πέρασε άουτ. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στην Σανταντέρ, καθώς στο 43ο το σουτ του Ντιόπ ανησύχησε τον Άλβαρεζ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο μέρος και

είχαν δοκάρι στο 55' με τον Ντιόπ, αλλά η Εσπανιόλ άνοιξε το σκορ στο 59' με τον Γκαρσία. Ο Βερδού πάσαρε καταπληκτικά για τον Γκαρσία, ο οποίος πρόλαβε τον Τόνιο και πλάσαρε ιδανικά. Η Εσπανιόλ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάτολο στο 85ο λεπτό, αλλά ο Τόνιο απομάκρυνε εντυπωσιακά.
ΡΑΣΙΝΓΚ: Τόνιο, Φράνσις, Α.Γκονζάλες, Τορεχόν, Σίσμα, Ντιόπ, Α.Γκονζάλες, Αράνα (80' Χάιρο), Μουνίτις, Σεράνο (62' Κονέ), Στουανι (68' Άριελ).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρεζ, Λόπεθ, Μορένο, Ροντρίγκες, Ντιντάκ, Φορλίν, Μάρκεζ (86' Μπαένα), Γκαρσία, Βερδού, Ρομαρίκ (57' Ντάτολο), Βάσκεθ (76' Παντιάνι).


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 2-0
Γήπεδο: Μολινόν
Την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία επικράτησε με 2-0 της Γρανάδα, στο ντέρμπι των ουραγών.
Η Χιχόν είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 1ο λεπτό με σου του Αντρέ Κάστρο, το οποίο απομάκρυνε ο Ρομπέρτο, ενώ λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Γρανάδα είπε όχι και στο σουτ του Μπαράλ. Τελικά το γκολ για τη Χιχόν ήρθε στο 5ο λεπτό με σκόρερ τον Μπαράλ, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και δεν αστόχησε. Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν από αυτό το γκολ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 17ο λεπτό με τον Μπενίτεθ να αστοχεί από το μισό μέτρο, ενώ στο 20' είχαν δοκάρι σε σουτ του Γέιχο. Ο Μπενίτεθ απείλησε και πάλι τον Ρομπέρτο στο 38', αλλά 2 λεπτά αργότερα η Χιχόν βγήκε στην κόντρα κι έκανε το 2-0 με τον Κάστρο μετά και από λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ της Γρανάδα . Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν ένα σουτ του Ούτσε μέσα από την περιοχή στο 43', το οποίο πέρασε λίγο άουτ.
Ο Πάμπλο κράτησε το μηδέν για την ομάδα του στο 53' καθώς απέκρουσε το σουτ του Μπενίτεθ, ενώ λίγο αργότερα ο Γκρέγκορι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, αλλά οι δύο γκολκίπερ στάθηκαν στο ύψος τους.
ΧΙΧΟΝ: Πάμπλο, Λόρα, Μποτία (48' Γκρέγκορι), Ερνάντες, Κανέγια, Ριβέρα, Κάσες, Τρέχο (82' Εγουρέν), Κάστρο, Ντε Λας Κουέβας (73' Μοράν), Μπαράλ.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Λόπες, Μάινζ, Σικουέιρα, Γεμπντά (12' Μ.Ρίκο), Φ.Ρίκο, Ούτσε, Αμπέλ (67' Γιάρα), Μπενίτεθ, Γέιχο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα