Με Ανάκογλου πάει φτιαγμένη στο Φάληρο

08:13 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για βραδιά Ανάκογλου μιλάει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Το καλύτερο του ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε στο 4-1 με τα Χανιά ο αρχηγός της Ένωσης. Δύο γκολ και εμφάνιση για Όσκαρ

σε επίθεση και άμυνα. Αφιερωμένα στον πατέρα του που έφυγε πρόσφατα". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" γράφει για έναν Μπαρμπόσα-μαέστρο που... χόρευε στο γήπεδο αλλά και έναν σεληνιασμένο Αραβίδη που μπήκε αλλαγή και δεν πιανόταν. Γίνεται αναφορά στο ντεμπούτο του Κρισάντους (Μπήκε ορεξάτος κι έδειξε σε καλή κατάσταση, αναφέρει η εφημερίδα). Αναφορικά με το μπάσκετ τώρα ο Ντούσαν Σάκοτα σε δηλώσεις του τονίζει: "Θα τα δώσουμε όλα με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Μεγάλοι παίκτες και χαρακτήρες για μίμηση οι Ίνγκλις, Μενσά Μπονσού και Χέρστον. Το άλφα και το ωμέγα η έλευση του Μάκη Αγγελόπουλου στην ΑΕΚ. Απίστευτη η παρουσία του κόσμου".

SPORTDAY

"Όργια" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρει: "Δύο τεμάχια από τον Ανάκογλου που τα κάνει όλα. Δεκάλεπτο ζέσταμα από τον Κρισάντους". Επίσης στέκεται στη δήλωση του Τραϊανού Δέλλα πως οι παίκτες μπορούν να γράψουν ιστορία στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

GOAL NEWS

"Και τώρα Φάληρο. Η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 τα Χανιά και πλέον βλέπει ήρεμη το Κύπελλο την Τετάρτη" γράφει το Goal. "Πολύ καλό παιχνίδι από την Ένωση. Εξαιρετικοί οι Ανάκογλου και Αραβίδης" προσθέτει ενώ παραθέτει και τη δήλωση του Δέλλα πως στο ματς με τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

LIVE SCORE

"Φτιαγμένη στο Φάληρο" γράφει η εφημερίδα και αναφέρει: "Με τεσσάρα ζέστανε η ΑΕΚ τις μηχανές της ενόψει Ολυμπιακού. Σκόραρε δις ο ηγέτης Ανάκογλου. Έφτασε στα 9 γκολ ο Αραβίδης. Πρεμιέρα Κρισάντους με 7/7 πάσες". Τονίζει επίσης και μια δήλωση του Μπακάκη που ανέφερε πως την Τετάρτη οι παίκτες της ΑΕΚ θα δώσουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα