Με 20.000 δολάρια θα σε σκοτώσει ο Μάρτιν!

23:12 9/6/2014 - Πηγή: AEK365

Έναν πολύ ξεχωριστό διαγωνισμό διοργανώνει ο συγγραφέας των βιβλίων «A Song of Ice and Fire», Τζορτζ Μάρτιν, στα οποία βασίζεται η σειρά Game of Thrones καθώς όσοι διαθέσουν 20.000 δολάρια θα έχουν την τιμή να... πεθάνουν από την πένα του αγαπημένου τους συγγραφέα.

Για την ακρίβεια, ο Μάρτιν θα δώσει τα ονόματα τους σε χαρακτήρες των επόμενων βιβλίων του οι οποίοι φυσικά δε θα έχουν καλό τέλος!

Ο

Μάρτιν αναφέρει ότι οι δύο νικητές μπορούν να επιλέξουν το είδος του χαρακτήρα από τον κόσμο των Westeros (άρχοντας, αγρότης, ιππότης, πόρνη, Λαίδη, και ό,τι άλλο θέλει). Υπάρχει διαθέσιμος ένας αντρικός και ένας γυναικείος χαρακτήρας, όπως αναφέρει ο Μάρτιν.

Ωστόσο δεν έχει μεγάλη σημασία τι θα επιλέξουν, αφού ο χαρακτήρας κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει σύντομα από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Για την ακρίβεια, ο διαγωνισμός διευκρινίζει ότι θα γνωρίσει έναν αποτρόπαιο θάνατο.

Τα άλλα, μικρότερα, βραβεία του διαγωνισμού είναι βόλτα με τον ίδιο τον Τζορτζ Μάρτιν με ελικόπτερο, καθώς και υπογεγραμμένα μπλουζάκια, υπογεγραμμένοι χάρτες των Westeros και βιβλία μαγειρικής με τα φαγητά που παρουσιάζονται στη σειρά.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε ένα κέντρο προστασίας λύκων στο Νέο Μεξικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα