Ματσάρι: Ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε

12:59 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Τζουζέπε Μεάτσα", η Νάπολι ηττήθηκε 2-1 από την Ίντερ και βρέθηκε στην 3η θέση πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους με τον Βάλτερ Ματσάρι να διαβεβαιώνει πως αυτός και οι παίκτες του δεν πρόκειται να παρατήσουν ποτέ την μάχη για την κατάληψη της κορυφής.

Σε δηλώσεις του στο "SKY" μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Νάπολι μίλησε για
Την βαθμολογική θέση της Νάπολι: "Κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, έχουμε καλύτερη συγκομιδή από πέρσι και η ομάδα δείχνει να είναι ισορροπημένη. Είμαι αισιόδοξος, μέχρι το τέλος μπορούμε να

πλησιάσουμε την κορυφή. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ποτέ".
Την ήττα από την Ίντερ: "Η Ίντερ ήταν κυνική και απόλυτα εύστοχη. Στο πρώτο κόρνερ που κέρδισαν, πέτυχαν γκολ, ενώ χωρίς να κάνουν άλλη κλασική ευκαιρία, κατάφεραν να σκοράρουν ξανά. Αντίθετα εμείς κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Πάντως, έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων, αφού κυριάρχησαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν πως έχουν πολλές δυνατότητες. Το μέλλον τους ανήκει".
Τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Νάπολι: "Μας λείπει η εμπειρία, αλλά με τον καιρό θα την αποκτήσουμε. Πάρτε για παράδειγμα τον Ινσίνιε. Είναι άλλο πράγμα να πρωταγωνιστείς σε μικρότερη κατηγορία και άλλο να παίζεις με ομάδες επιπέδου Ίντερ. Και αυτό φάνηκε όταν χρειάστηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα".

Keywords
Τυχαία Θέματα