Ματσάρα στο «Βικελίδης»

17:02 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Λαμπρόπουλος

Ένα από τα καλύτερα φετινά ματς της Σούπερ Λίγκας έγινε στη Θεσσαλονίκη όπου η Καλλονή με εντυπωσιακή ανατροπή επικράτησε 3-2 του Πανιωνίου.

Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 13' με πλασέ

του Γιάννου και στη συνέχεια την Καλλονή να κυριαρχεί απόλυτα. Στο 20' ο Γιαννακόπουλος έδιωξε το σουτ του Μανούσου αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Μαρσέλο με κεφαλιά δεν του άφησε περιθώρια και έκανε το 1-1. Σχεδόν με τη σέντρα η Καλλονή είχε νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με σουτ του Μανούσου. Στο 31' ο Φαρίας έπιασε την κεφαλιά με τον Γιαννακόοπουλο να διώχνει εντυπωσιακά. Ο Πανιώνιος σκόραρε στο 34' με τον Αραβίδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42') ο Περόνε έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν σχεδόν εξ επαφής δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε καλά και στο 57' έκανε το 1-2 όταν μετά από αδικαιολόγητη έξοδο του Σιδεράκη ο Γιάννου πέρασε δίπλα του την μπάλα και ο Αραβίδης την έσπρωξε στο βάθος της εστίας. Η Καλλονή προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά το τακουνάκι του Περόνε στο 67' δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά ο Κούρντι από καλή θέση σούταρε άουτ. Μετά το 70' η ομάδα του Μαντζουράκη ανέβηκε και στο 75' με ωραία ενέργεια και τρομερό σουτ του Λεοζίνιο έκανε το 2-2. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι "κυανέρυθροι" δέχθηκαν και τρίτο γκολ αυτή τη φορά από τον Γκαρσία ο οποίος "άδειασε" έναν αμυντικό και με σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Μανούσος, Περόνε, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεάντρο, Ποντάνι, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο (84'Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Γκαρσία (81'Γκάσιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντυ, Αυλωνίτης, Κούρος, Μενδρινός (81'Καπάνταης), Αραβίδης, Μητρόπουλος (39'Παναγιωτούδης), Κουλουχέρης, Ντούνης, Γιάννου (73'Λάζνικ), Παντίδος

Keywords
Τυχαία Θέματα