Ματσάρα στο «Θορίγια»

23:52 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΜΑΛΑΓΑ: 2-2
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Σε ένα καταπληκτικό ματς η Μάλαγα απέσπασε ισοπαλία 2-2 μέσα στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Στο 15ο λεπτό, το σουτ του Γκέρα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 23' η Μάλαγα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τισόνε έβγαλε όμορφα για τον Σάντα Κρους, ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 37' το σουτ του Πορτίγιο έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 42' το φάουλ του Αντούνες κόντραρε, άλλαξε πορεία και πέρασε λίγο έξω απ' τα δοκάρια του Μαρίνιο.

Η Βαγιαδολίδ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 56' μετά από κόρνερ του

Έμπερτ, ο Γκέρα με κεφαλιά έφερε στα ίσα το ματς. Οι γηπεδούχοι πήραν μάλιστα κεφάλι στο σκορ στο 64' με πανομοιότυπο τρόπο. Κόρνερ του Έμπερτ, κεφαλιά του Οσόριο και 2-1. Η Μάλαγα ανέβασε στροφές και στο 76ο λεπτό ο Παβλόσκι κατέβασε όμορφα στην περιοχή και με καταπληκτικό γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ελ Χαμνταουί με μακρινό κεραυνό, τράνταξε το δοκάρι του Μαρίνιο, ο οποίος στο 83' είπε όχι σε σουτ του Σάντα Κρους. Στο 88' η κεφαλιά του Σάντα Κρους δεν δυσκόλεψε τον κίπερ της Βαγιαδολίδ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Πένια, Βαλιέντε, Ρουέδα, Ρουκάβινα, Σάστρε (50' Ρόσι), Μπαράχα, Ράμα (46' Ομάρ, 74' Αλκατράζ)), Οσόριο, Έμπερτ, Γκέρα.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Σάντσεθ, Ανχελέρι, Αντούνες, Τισόνε, Καμάτσο, Πορτίγιο (84' Ντούντα), Μοράλες (72' Παβλόφσκι), Ελισέου (71' Ελ Χαμνταουί), Σάντα Κρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα