«Ματιές» ΠΑΟ σε Ναπολεόνι, Ντε Βινσέντι

08:45 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Πετρόπουλου και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει επιθετικό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και από την ελληνική αγορά έχει ξεχωρίσει, σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL NEWS", τον Στέφανο Ναπολεόνι και τον Σεμπάστιαν Ντε Βινσέντι.
Το συμβόλαιο του Ναπολεόνι με τον Λεβαδειακό λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ιταλό επιθετικό. Στα θετικά

του Παναθηναϊκού είναι πως δεν χρειάζεται να πληρώσει για την απόκτηση του ενώ και το κασέ του Ναπολεόνι δεν είναι αρκετά υψηλό ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις της επίθεσης.
Όσο για τον Ντε Βινσέντι, το συμβόλαιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει το καλοκαίρι με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον συμπατριώτη του. Η ηλικία του αλλά και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά και στα αριστερά της επίθεσης στο 4-3-3 κάνουν την περίπτωση του 23χρονου Ντε Βινσέντι ελκυστική ενώ θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος νωρίτερα από τον ΠΑΣ μιας και του οφείλονται χρήματα.
Πάντως στον Παναθηναϊκό δεν θα βιαστούν να πάρουν απόφαση για μεταγραφή επιθετικού καθώς θέλουν να επενδύσουν και στον νεαρό επιθετικό, τον Αποστολόπουλο ο οποίος στον δεύτερο γύρο θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα