Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:30 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής 2
Στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή αντίδραση στο τετ α τετ του Μπρατσιάνι (30'), όμως από το δικό του -τραγικό- λάθος σε ένα στημένο που η μπάλα πήγαινε στο κέντρο της εστίας έδωσε την ευκαιρία στον Ενσαλίβα να σκοράρει και ουσιαστικά καταδίκασε την ομάδα.

Χρήστος Αρκούδας 5
Ήταν από τους... διασωθέντες του αγώνα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε και επιθετικά, με κάποιες προωθήσεις του (είχε δύο καλές σέντρες και ένα σουτ).

Γιώργος Κουτρουμπής 6
Ήταν όπως πάντα σταθερός και σοβαρός. Είχε πολλές θετικές

επεμβάσεις, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, ενώ έδειξε και ψυχραιμία με τη μπάλα στα πόδια στις -αρκετές- φορές που οι μέσοι γύρισαν τη μπάλα προς τα πίσω.

Κώστας Τσούπρος 6
Έκανε και αυτός ένα ακόμη θετικό σε γενικές γραμμές παιχνίδι. Είχε σωστές τοποθετήσεις, έκανε αρκετές καλές επεμβάσεις, ενώ έκανε την άμυνα της Καβάλας να τον νιώσει στα στημένα (είχε και μια καλή κεφαλιά στο 10').

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 3
Προσπάθησε όσο μπορούσε, όμως είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να προσφέρει στη θέση του αριστερού μπακ. Το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ προήλθε από φάουλ που έκανε πάνω στον Μπρατσιάνι, αφού προηγουμένως τον είχε χάσαει.

Ρότζερ Γκερέιρο 4
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ στο γήπεδο. Είχε καλά στημένα, έβγαλε τρεις τέσσερις πολύ καλές κάθετες μπαλιές και γενικά τα πάντα περνούσαν από τα πόδια του. Στο δεύτερο... εξαφανίστηκε.

Σωκράτης Τσουκαλάς 3
Δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την απόφαση του Λίνεν να του δώσει ευκαιρία. Αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά, ενώ έκανε και πολλά λάθη με τη μπάλα στα πόδια, δύο εκ των οποίων παραλίγο να στοιχίσουν.

Δημήτρης Γροντής 3
Ήταν... εκτός κλίματος του αγώνα. Δεν βοήθησε ούτε στον δημιουργικό τομέα, ούτε στο να κρατήσει η ΑΕΚ τη μπάλα, ενώ και αμυντικά δεν προσέφερε ιδιαίτερα. Το μόνο που είχε στο ενεργητικό του ήταν ένα άστοχο σουτ στο 21'.

Ανδρέας Σταματής 3
Αγωνίστηκε ως δεξιός εξτρέμ και η παρουσία του δεν μπορεί να θεωρηθεί θετική. Έτρεξε πολύ, κράτησε κάποιες μπάλες, όμως σε καμία περίπτωση δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του και δεν έκανε την αντίπαλη άμυνα να τον νιώσει.

Παναγιώτης Λαγός 2
Μπορεί να έχει το... ελαφρυντικό ότι μόλις επέστρεψε από τον τελευταίο του τραυματισμό, όμως δεν ήταν το πρώτο ματς στο οποίο ήταν ο χειρότερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου...

Θωμάς Τσίτας 3
Του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός και αυτή τη φορά στη φυσική του θέση, ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκε. Είχε ένα χλιαρό σουτ στο 24' και ένα άστοχο στο 31' και... ως εκεί.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μιχάλης Παυλής 3
Μπήκε στο ματς με το γνωστό του πάθος, όμως του βγήκε σε νεύρα, με αποτέλεσμα και να μην προσφέρει κάτι ουσιαστικό, και να... φλερτάρει με την αποβολή.

Χρήστος Παπαδημητρίου -

Νίκος Κατσικοκέρης -

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έβαλντ Λίνεν 3
Χρεώνεται μια ιστορική ντροπή της ΑΕΚ. Η επιλογή του να ξεκουράσει παίκτες φαινόταν από την αρχή άστοχη, τη στιγμή που ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και οι «αναπληρωματικοί» που επέλεξε δεν δικαίωσαν σε καμία περίπτωση την αισιοδοξία του ότι θα μπορούσαν να... καθαρίσουν την πρόκριση. Ακόμη και σε μια ΑΕΚ που δεν μπορεί να αντέξει σε καμία περίπτωση δύο διοργανώσεις, υπάρχουν τα όρια της αξιοπρέπειας. Όσον αφορά τη διαχείριση του αγώνα, η κουβέντα τελειώνει στο γεγονός ότι με το σκορ στο 0-1, η πρώτη αλλαγή του ματς έγινε από την Καβάλα(!)

Keywords
Τυχαία Θέματα