Μάτα: Η Τσέλσι μπορεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα

15:02 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και για πολλούς θεωρείται το αουτσάιντερ του ζευγαριού με τον Χουάν Μάτα όμως να υποστηρίζει πως η αγγλική ομάδα μπορεί να αποκλείσει από τον τελικό την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Sunday Mirror", ο Μάτα τόνισε: "Για να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνεις ένα σπουδαίο παιχνίδι, είναι προφανές αυτό. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, και όλοι ξέρετε πως έχει έναν από τους

καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αλλά στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι αδύνατον. Θα πρέπει να είμαστε κυνικοί όταν μας παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για γκολ αλλά θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Από την αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τα φαβορί για την κατάκτηση του. Αλλά ίσως αυτό θα είναι καλύτερο για εμάς. Ξέρουμε πως αν παίξουμε καλά μπορούμε να προκριθούμε. Είναι αλήθεια πως η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς έμπειρους παίκτες σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, αλλά και εμείς έχουμε τέτοιους παίκτες. Επίσης τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε φτάσει πολλές φορές στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε αισιόδοξοι μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και του Τσάμπιονς Λιγκ και προσπαθούμε να κατακτήσουμε την 3η ή την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Επομένως η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό που έχει αλλάξει".

Keywords
Τυχαία Θέματα