Μάτα: Η Μπάρτσα δεν θα αισθανθεί άνετα

12:34 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με τον Χουάν Μάτα να προειδοποιεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης πως μόνο άνετα δεν θα νιώσει από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι της Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Παράλληλα ο Ισπανός μέσος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Τσέλσι μπορεί να κάνει την διαφορά και να πραγματοποιήσει το όνειρο του ιδιοκτήτη της, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάτα σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "AS"
- Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει

μία εμμονή με το Champions League. Βαδίζετε προς αυτή την κατεύθυνση;
"Γνωρίζουμε πόσο θα ενθουσιαστεί ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αν κερδίσουμε τον τίτλο. Η Τσέλσι έχει φτάσει στα ημιτελικά και σε έναν τελικό, αλλά απέτυχε την τελευταία στιγμή. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Μπαρτσελόνα, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα πρέπει να παίξουν όλοι πολύ καλά για να περάσουν".
- Ποιο μπορεί να είναι το "κλειδί" της πρόκρισης;
"Είμαι πολύ σίγουρος για το Στάμφορντ Μπριτζ. Ο θόρυβος που δημιουργούν οι οπαδοί μας, μέσα στην έδρα μας, μπορούν πολλά να κριθούν και υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που θα παίξουν ρόλο, μπορεί να μας βοηθήσουν και έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Η Μπαρτσελόνα δεν θα αισθάνεται άνετα".
- Σε ανησυχεί το γεγονός πως το δεύτερο ματς θα γίνει στο Καμπ Νου;
"Πιστεύω ότι το παιχνίδι μακριά από το γήπεδο σου μπορεί να βοηθήσει. Μπορεί μια ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα να είναι καλό αποτέλεσμα και να φανεί καθοριστικό στην συνέχεια. Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, όπως το κάναμε στην Νάπολι, ή κόντρα στην Μπενφίκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα