Κάρολ: Βασικός σε κάθε παιχνίδι

12:02 17/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στις πρόσφατες αναμετρήσεις κόντρα σε Μπλάκμπερν και Έβερτον, ο Άντι Κάρολ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ πετυχαίνοντας τα γκολ που έδωσαν την νίκη στην ομάδα του με τον Άγγλο επιθετικό να εκφράζει ανοικτά την επιθυμία του να ξεκινά βασικός σε κάθε παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Λίβερπουλ τόνισε: "Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου ότι αν ξεκινάω σε περισσότερα παιχνίδια θα σκοράρω και πιο συχνά. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό όταν κάθομαι στον πάγκο και μπαίνω ως αλλαγή

στα τελευταία δέκα λεπτά".
Μάλιστα όταν του επισημάνθηκε πως σε 51 παιχνίδια με την Λίβερπουλ έχει πετύχει μόλις 10 γκολ, ο Κάρολ επανέλαβε: "Αυτό που θέλω είναι να είμαι στους βασικούς σε κάθε παιχνίδι. Όταν δεν γίνεται αυτό χάνω την αυτοπεποίθηση μου".
Για τα προβλήματα που είχε παλιότερα με το αλκοόλ, ο Κάρολ δήλωσε: "Το παρελθόν μου είναι παρελθόν. Έχω αλλάξει από την ώρα που ήρθα στο Άνφιλντ. Το αγαπώ αυτό το μέρος. Κάποιοι θα πουν ότι με βλέπουν έξω να πίνω. Αυτό δεν είναι αλήθεια και το ξέρουν και η οικογένεια μου και η ομάδα μου. Πλέον κάθομαι μόνο μέσα στο σπίτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα