Μασεράνο: Τα πράγματα δεν ήταν καλά στα αποδυτήρια

13:39 27/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα είναι στη κορυφή, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη στο Clasico, αλλά δεν ήταν όλα ρόδινα στην αρχή του 2015 με τον Χαβιέ Μασεράνο να παραδέχεται πως υπήρξε πρόβλημα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Ανοέτα".
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ξεκινήσαμε τη σεζόν με προβλήματα καθώς ηττηθήκαμε στο Ανοέτα και βρεθήκαμε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη κορυφή. Τα πράγματα δεν ήταν καλά ούτε στα αποδυτήρια αφού υπήρχαν αμφιβολίες μεταξύ μας. Όμως τώρα αυτή η κατάσταση ανήκει στο παρελθόν. Οι

απαιτήσεις στην Μπαρτσελόνα είναι πάντοτε τεράστιες και δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις".
Για τη μάχη του τίτλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μασεράνο δήλωσε: "Τώρα είμαστε τέσσερις πόντους μπροστά όμως αν δεν προσέξουμε αυτό μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Το καλύτερο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωνόμαστε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα ντέρμπι με τη Ρεάλ είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια αφού ο αντίπαλος μας φέρνει πάντα στα όρια μας. Πρέπει να προσπαθούμε όλο και πιο πολύ κάθε λεπτό και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι δεν κερδίσαμε τη Ρεάλ παίζοντας το καλύτερο μας ποδόσφαιρο, όμως μας αρέσει όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας όλο και πιο πολύ στα ποδοσφαιρικά δρώμενα".

Keywords
Τυχαία Θέματα