Τέλος ο πανηγυρισμός-μποξ για Ρούνεϊ

13:23 27/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Τότεναμ, ο Γουέιν Ρούνεϊ πανηγύρισε το γκολ του "παίζοντας μποξ" αλλά, όπως ενημέρωσε, δεν πρόκειται να το κάνει ξανά και εξήγησε τον λόγο.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Αγγλίας με τη Λιθουανία, ο διεθνής επιθετικός δήλωσε: "Πήγε μια μέρα η γυναίκα μου να πάρει το γιο μας από το σχολείο και τον είδε μέσα στη τάξη να κάνει τον ίδιο πανηγυρισμό. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να μην το κάνω ξανά".
Για το επίμαχο βίντεο που τον έδειχνε να παίζει μποξ με τον

Φιλ Μπάρντσλεϊ, ο Ρούνεϊ υπογράμμισε πως μίλησε με τον Λουίς Φαν Χάαλ και πρόσθεσε: "Δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν νιώθω πως έκανα κάτι κακό. Πάντα έπαιζα μποξ, από μικρό παιδί".
Ο Ρούνεϊ μίλησε και για το ενδεχόμενο να γίνει πρώτος σκόρερ στην Εθνική Αγγλίας ξεπερνώντας τους Γκάρι Λίνεκερ και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: "Αργά ή γρήγορα θα γίνει. Συναντώ τον Μπόμπι Τσάρλτον συνέχεια στο γήπεδο και χαίρομαι για τις συμβουλές που μου δίνει, ειδικά στο νέο μου ρόλο στη μεσαία γραμμή αφού και αυτός αγωνιζόταν ως επιτελικός μέσος. Όμως δεν του θυμίζω το ρεκόρ μου στα γκολ με την εθνική ομάδα, γιατί δεν θέλω να τον αναστατώνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα