Μασεράνο: Δεν νιώθω σαν τον Ράμπο

16:09 12/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στην πορεία της Εθνικής Αργεντινής μέχρι το μεγάλο τελικό του Μαρακανά, ο Χαβιέ Μασεράνο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, με τις εμφανίσεις του, με τον ίδιο πάντως να εξομολογείται πως κοκκινίζει όταν τον αποκαλούν "Ράμπο" και "άγιο".
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος τόνισε: "Δεν νιώθω ούτε σαν τον Ράμπο, ούτε σαν άγιος, ούτε τίποτα τέτοιο. Αντιμετωπίζω όσα λέγονται με χιούμορ. Με κάνουν να κοκκινίζω από ντροπή, αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να είσαι αλαζόνας και ο κόσμος να νομίζει πως μπορείς να κάνεις πράγματα που στην πραγματικότητα δεν μπορείς".

Για τον μεγάλο τελικό με τη Γερμανία, ο Μασεράνο δήλωσε: "Δεν κάνω όνειρα. Ελπίζω να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα παίξουμε χωρίς κόμπλεξ ή φόβο. Έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία που έρχεται μια φορά στη ζωή σου. Η Γερμανία είναι πολύ δυνατή ομάδα και αν της δώσεις χώρο είδαμε τι μπορεί να σου κάνει. Όμως, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω πως με τα όπλα μας μπορούμε να εξουδετερώσουμε τα δικά τους και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα".
Ο Μασεράνο μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι: "Ο Λεό βοήθησε την ομάδα να πάρει μπροστά στα πρώτα παιχνίδια και μετά έκανε αυτό που ζητούσαμε από εκείνον, αν και σε κάποια ματς έπρεπε να θυσιαστεί για το καλό του συνόλου. Ελπίζω την Κυριακή να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο και εμείς αυτή τη φορά να τον βοηθήσουμε περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα