Μασάδο: Θα δούμε αν θα μείνω

11:57 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η δουλειά του Μανουέλ Μασάδο έχει αναγνωριστεί από την διοίκηση και τον κόσμο του Άρη με την ομάδα να έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι στα οκτώ που βρίσκεται στον πάγκο ο Πορτογάλος τεχνικός, ο ίδιος ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μασάδο
Για το ποδοσφαιρικό ρητό σύμφωνα με το οποίο δύσκολα μια ομάδα κερδίζει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της: "Ελπίζω να πάμε κόντρα στα προγνωστικά, να σπάσουμε τις στατιστικές και να καταφέρουμε

να εκμεταλλευτούμε την δύναμη που μας δίνει η έδρα μας. Έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι λοιπόν, το κοιτάμε ξεχωριστά από το προηγούμενο, κυνηγώντας μόνο τους τρεις βαθμούς. Αν στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συν το γεγονός της στήριξης από τους οπαδούς μας, που πάντα είναι πολύ σημαντική, θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς".
Για το αν περιμένει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπως αυτό με τον ΟΦΗ: "Ναι, πάνω-κάτω περιμένουμε ένα ίδιο παιχνίδι. Από αυτά που λαμβάνουμε από το τμήμα σκάουτινγκ και από τα παιχνίδια που έχουμε δει από μόνοι μας, καταλήγουμε πως είναι μια ομάδα η οποία στα εκτός έδρας παιχνίδια προσέχει πολύ τα αμυντικά της καθήκοντα και χτυπά στις αντεπιθέσεις".
Για το αν υπάρχουν κάποιοι παίκτες του Πανιωνίου στους οποίους υπολογίζει περισσότεροι: "Όχι, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης στον οποίο εστιάζουμε ιδιαίτερα και για να μην παρεξηγηθώ αυτό έχει να κάνει με μια ομάδα η οποία έχει όμοιους ποδοσφαιριστές, κάνοντας ένα σύνολο πάρα πολύ ενδιαφέρον. Περιμένω μια συγκεκριμένη τακτική να ακολουθήσουν, μια αμυντική τακτική, προσπαθώντας να αποσπάσουν το γκολ μέσα από κάποια αντεπίθεση και όλα αυτά με κάνουν να μην ξεχωρίζω κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά την συνολική δουλειά που γίνεται".
Για την δική του επόμενη μέρα στον Άρη μετά το τέλος της σεζόν: "Αυτή την στιγμή είναι μια λευκή κόλλα χαρτιού. Το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον παραμένει ανοικτό σε πάρα πολλές επιλογές! Ακόμα σκέφτομαι το πώς θα τερματίσει η ομάδα και δεν σκέφτομαι το δικό μου το μέλλον. Το αν θα συνεχίσω δηλαδή στον Άρη, εκτός συνόρων Πορτογαλίας ή μέσα στην χώρα μου. Επαναλαμβάνω λοιπόν έχω μπροστά μου μια λευκή κόλλα στην οποία στο μέλλον μπορεί να γραφτεί το οτιδήποτε".
Για το αν ο ίδιος θα ήθελε να μείνει στον Άρη: "Δεν είναι θέμα επιθυμιών, αλλά θέμα γεγονότων. Υπάρχει ένας γάμος και για να στηριχτεί αυτός, δεν αρκεί να θέλει μόνο η μια πλευρά, αλλά και η άλλη. Επομένως θα δούμε πώς θα τρέξουνε τα γεγονότα μέχρι το τέλος της χρονιάς, να δούμε ποια θα είναι η διάθεση που θα υπάρχει με το τέλος του συμβολαίου και θα δούμε αν πρέπει να υπάρξει και πάλι ένας γάμος ή αν θα πρέπει να γίνει κάτι άλλο. Με χαροποιεί το γεγονός ότι η δουλειά μου έχει αναγνωριστεί από την διοίκηση και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα. Αυτοί είναι θετικοί παράγοντες, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Είναι όμως καλύτερα να εστιάσουμε στην δουλειά που έχουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και μόλις
Keywords
Τυχαία Θέματα