«Μας έκοψαν τα πόδια»

15:57 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας της στον παίκτη παραπάνω στάθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, έπειτα από την ήττα από την Προ Ρέκο στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ. Η διεθνής φουνταριστός αναφέρθηκε επίσης και στα γκολ που δέχθηκε ο ΝΟΒ σε καθοριστικά σημεία και παράλληλα μίλησε και για την εθνική ομάδα, η οποία ετοιμάζεται για τα προκριματικά του World League.

Αναλυτικά τα λόγια της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Για τον τελικό: «Μας στοίχισε περισσότερο το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω. Σε σχέση με το παιχνίδι με την Κίνεφ Κίρισι παρουσιαστήκαμε χειρότερες σε αυτόν τον τομέα. Θεωρώ πως αυτό μέτρησε. Επίσης δεχθήκαμε κάποια γκολ σε καίρια σημεία του αγώνα, τα οποία μας «έκοψαν» τα πόδια. Εάν προσέχαμε εκείνα τα σημεία θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη».

Για την εθνική ομάδα: «Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση στα τελικά του World League. Θα δοκιμασθούν νέες κοπέλες με ταλέντο οι οποίες χρειάζονται να πάρουν παιχνίδια. Είναι μία δύσκολη περίοδος, μετά και τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς αγώνες. Όμως δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Στοχεύουμε στην πρόκριση. Στον αθλητισμό πρέπει να αφήνεις πίσω σου και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Δείξαμε και στο Final-4 με τη Βουλιαγμένη ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Πλέον έχουμε λιγότερο άγχος και κοιτάμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα