Κελεμπίες ζητούν άδεια για τη Γενική Συνέλευση

Έτοιμος να βρεθεί στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης είναι Σαουδάραβας, αν του δώσει την άδεια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης...
Κελεμπίες έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα (7/6) το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις υποδέχτηκε ο Βλάσης Τσάκας και περιμένουν εξουσιοδότηση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να παραβρεθούν
στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης.

Ο εν λόγω Άραβας είναι ο ίδιος που είχε προαναγγείλει την άφιξή του μέσω skype πριν λίγες εβδομάδες. Ζήτησε μπουθ από την ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όμως δεν του το παραχώρησαν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σταμάτη Γαρρή και την ιστοσελίδα matigarrida.gr, ο Μπιν Αμπντουλαζίζ περιμένει εξουσιοδότηση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να παραβρεθεί στην αυριανή (8/6) κρίσιμη Γενική Συνέλευση και πιθανότητα θα δηλώσει πως είναι έτοιμος να χτίσει το γήπεδο στον Βοτανικό.

Αν μη τι άλλο όσα βιώνει ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους οχτώ μήνες είναι για κλάματα. Τραγελαφικές καταστάσεις, υπό την ευλογία του μοναδικού υπεύθυνου Γιάννη Βαρδινογιάννη, που ρεζιλεύουν την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας και την σπρώχνουν σε αδιέξοδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σταμάτης Γαρρής στην ιστοσελίδα του:

Μέσα στα αλλεπάλληλα και σημαντικά γεγονότα του Παναθηναϊκού -και της Ελλάδας- να «χάθηκε» ως πληροφορία όμως το matigarrida σας είχε προετοιμάσει από τις 20 Απριλίου. Είναι πλέον γεγονός. Ο Ιζνογκούντ εμφάνισε κελεμπία σε ελληνικό έδαφος! Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη 1.30 το μεσημέρι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που είχε εκδηλώσει μέσω διαδικτυακής του συνέντευξης την πρόθεση να πάρει στην κατοχή του τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο μπιν Αμπντουλαζίζ (εις το τετράγωνο)! Τον μπιν Αμπντουλαζίζ υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα VIP -ποιος άλλος;- φυσικά ο Ιζνογκούντ.

Έτσι για να ξέρετε ο γνωστός και μη εξαιρετέος σαλτιμπάγκος προσπαθούσε τις τελευταίες ημέρες να εξασφαλίσει κάμερες και παρουσία δημοσιογράφων. Όμως πλέον τον έχουν πάρει χαμπάρι σχεδόν όλοι και έτσι η ανταπόκριση στο κάλεσμά του ήταν ελάχιστη. Βρέθηκαν, πάντως, άνθρωποι που πήγαν να προϋπαντήσουν τον Σαουδάραβα που θα λύσει όλα όσα δεν μπόρεσε να λύσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τώρα σύμφωνα με τον Ιζνογκούντ ο μπιν Αμπντουλαζίζ (εις το τετράγωνο) ήθελε να παρακολουθήσει το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αλλά η Ένωση δεν μπόρεσε να του εξασφαλίσει μπουθ, όπως είχε ζητήσει, αφού το ένα και μοναδικό για τους φιλοξενούμενους το πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα ο μπιν Αμπντουλαζίζ (εις το τετράγωνο) θέλει να μεταβεί στην αυριανή Γενική Συνέλευση για να πει το ποίημα. Μόνο που για να το κάνει αυτό θα πρέπει να του δώσει εξουσιοδότηση ο μεγαλομέτοχος. Θα το κάνει; Ο Σαουδάραβας θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αυτοπροσώπως για να προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, σύμφωνα πάντα με τον Ιζνογκούντ. Επίσης έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτ
Keywords
Τυχαία Θέματα