Μαρτίνεθ: Πρέπει να φύγει ο Βέλλιος

15:42 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Από τον περασμένο Ιανουάριο, ο Απόστολος Βέλλιος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στην Έβερτον και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στην άρνηση του Έλληνα επιθετικού να δοθεί δανεικός και υπογράμμισε πως αυτό πρέπει να συμβεί για να μπορέσει, όπως είπε, να αναπτύξει την διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα στο 90λεπτό.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τόνισε: "Ο δανεισμός του είναι κάτι που θα εξετάσουμε αλλά εξαρτάται από το αν ο παίκτης είναι ανοιχτός στο να το κάνει και στο παρελθόν δεν ήταν έτοιμος

για αυτό το ενδεχόμενο. Έχει περάσει το στάδιο της σούπερ αλλαγής, να δίνει δηλαδή κάτι στην ομάδα για 10 λεπτά. Είναι στο στάδιο που πρέπει να παίζει 90 λεπτά και να ξεκινήσει να αναπτύσσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα στο 90λεπτο. Αν το κάνει αυτό, τότε μπορεί να έχει ρόλο στην πρώτη ομάδα. Θα του δώσουμε χρόνο, αλλά θέλει παιχνίδια. Έχουμε δει τις δυνατότητές του και στην προετοιμασία διαβεβαίωσε ότι γίνεται κατανοητό σε όλους. Ευελπιστούμε ότι μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα της ανάπτυξής του σωστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα