Η Ίντερ για Τζέκο

15:06 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μιλίτο, που θα φύγει το καλοκαίρ, ψάχνουν στην Ίντερ και ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα του Μιλάνου να στρέφεται στην περίπτωση του Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι.
Η ιταλική εφημερίδα Tuttosport υπογραμμίζει πως το κόστος μεταγραφής του Βόσνιου επιθετικού υπολογίζεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ με τον Τζέκο να έχει υπογραμμίσει δημόσια την επιθυμία για περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
Συγκεκριμένα, ο Τζέκο λέει το

εξής: "Χρειάζεται να παίζω περισσότερο. Έχω ξεκινήσει βασικός μόνο σε τέσσερα ματς της Premier League, αλλά αν με χρησιμοποιήσουν για 90 λεπτά, τότε όλα είναι πιθανά. Είναι δύσκολο, επειδή δεν έχω παιχνίδια στα πόδια μου και όταν έχεις ξεκινήσει μόλις σε τέσσερα ματς, μερικές φορές μπορεί να τα πας καλά και άλλες όχι.
Υπάρχει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Λιγκ Καπ, όμως δεν είναι αρκετό για εμένα. Κάθε επιθετικός θέλει να παίζει για 90 λεπτά, όχι για 45 ή για 50, πόσω μάλλον για 15 λεπτά. Είμαι εδώ και απομένουν 18 μήνες στο συμβόλαιο μου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα