Μαρότα: Τότι η Γιουβέντους πλήρωσε τις αμαρτίες του παρελθόντος

12:57 6/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το 3-2 της Γιουβέντους επί της Ρόμα, ο Φραντσέσκο Τότι, έξαλλος όπως ήταν με τη διαιτησία, είπε πως η Γιουβέντους θα πρέπει να κάνει δικό της πρωτάθλημα για να το κερδίζει όπως θέλει, με τον Μπέμπε Μαρότα να απαντά υπενθυμίζοντας πως οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν πληρώσει για τα λάθη του παρελθόντος.
Σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους τόνισε: "Έχω μεγάλο σεβασμό στον σπουδαίο ποδοσφαιριστή Τότι. Καταλαβαίνω την πικρία του μετά την ήττα, όμως οι δηλώσεις του δεν

είναι αποδεκτές.
Πρέπει να θυμηθεί ότι η Γιουβέντους πλήρωσε τις αμαρτίες του παρελθόντος.
Υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες".
Ο Μαρότα θυμήθηκε και ένα πέναλτι που είχε πάρει η Ρόμα το 2010: "Σίγουρα θα βρούμε φάσεις για τις οποίες μπορούμε να συζητάμε επί ώρα αλλά θέλω να υπενθυμίσω ότι σε ένα Γιουβέντους-Ρόμα, τον Νοέμβριο του 2010, σε νεκρό χρόνο ο διαιτητής είχε δώσει πέναλτι στη Ρόμα σε χέρι του Πέπε στο τείχος, σε μια εκτέλεση του Τότι".
Στη συνέχεια, είπε πως "ήταν ένας αγώνας για 1Χ2 και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο" ενώ για τις σχέσεις Γιουβέντους και Ρόμα τόνισε: "Οι σχέσεις της Γιουβέντους με τη Ρόμα σε διοικητικό επίπεδο είναι πολύ καλές και αυτές οι σχέσεις, αυτή η φιλία και ο αμοιβαίος σεβασμός παραμένει. Είναι λογικό και καταλαβαίνω την πίκρα και τον θυμό που υπάρχει για την ήττα, αλλά η Γιουβέντους δεν έκλεψε τίποτα. Παλέψαμε ως το τέλος για τη νίκη και την πήραμε με αυτό το υπέροχο γκολ του Μπονούτσι. Γιούβε και Ρόμα είναι δυο σπουδαίες ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ιταλία και ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα