Μάριο Μόντι: Είμαι Μίλαν

11:43 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, ο Μάριο Μόντι θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία στην Ιταλία έχοντας ως βασικό αντίπαλο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον νυν πρωθυπουργό να αποκαλύπτει πως από μικρός υποστηρίζει την Μίλαν που ανήκει στον πολιτικό του αντίπαλο.
Με αφορμή σχόλια σύμφωνα με τα οποία η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μίλαν έκρυβε και πολιτική σκοπιμότητα, ο Μάριο Μόντι απάντησε: "Ακούστηκε πως με την μεταγραφή του Μπαλοτέλι, ο Μπερλουσκόνι κέρδισε ένα 2%. Κατά την γνώμη μου, από το μυαλό του προέδρου της Μίλαν δεν πέρασε ούτε στιγμή

κάτι τέτοιο. Άλλο είναι το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική. Απόδειξη αυτού, είμαι εγώ ο ίδιος. Υποστηρίζω με θέρμη την Μίλαν από τα παιδικά μου χρόνια και είμαι θαυμαστής του Μπαλοτέλι, άσχετα αν με τον πρόεδρο του συλλόγου μας χωρίζουν πολλά".
Για τα δυο γκολ του Μπαλοτέλι κόντρα στην Ουντινέζε, ο Μάριο Μόντι δήλωσε: "Η απόδοση του στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλή. Ως φίλος της Μίλαν εύχομαι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Σας είπα πως είμαι θαυμαστής του Μάριο, όπως και των άλλων νεαρών παικτών της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα