Άλλη ΑΕΚ στην Κέρκυρα

10:42 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο στόχος των δύο σερί νικών στο ΟΑΚΑ επετεύχθη για ΑΕΚ. Οι 6 βαθμοί στα ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο έδωσαν στην Ένωση μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα, όμως η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη, για να φύγει οριστικά ο... εφιάλτης. Και ρεαλιστικά η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ μπορεί να συνεχίσει ανάλογα... Την Κυριακή στην Κέρκυρα

παίζοντας επίσης πολλά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως αποτελεί ερωτηματικό η ενδεκάδα της ΑΕΚ... Η απουσία του Αντώνη Πετρόπουλου, λόγω τιμωρίας, είναι αν μη τι άλλο η πιο σημαντική. Ο Λίνεν, έχοντας ως δεδομένο ότι το 4-4-2 έχει δώσει πολλούς βαθμούς στην ομάδα, λογικά θα συνεχίσει να το εμπιστεύεται...

Ο αντικαταστάτης λοιπόν του Πετρόπουλου είναι ήδη στο μυαλό του Λίνεν και αυτός είναι ο Φουρτάδο. Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν αυτή η αρχική (εδώ και καιρό) σκέψη του Γερμανού υλοποιηθεί. Οι άλλες λύσεις είναι αυτή του Παυλή και του Σταματή, με το σκεπτικό ότι οι Κατσικοκέρης και Τσίτας δεν φαίνεται να υπολογίζονται από τον προπονητή.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα στερηθεί στο ματς αυτό και τον Γκερέιρο, λόγω τραυματισμού. Ο Κατίδης είναι «εδώ» και θέλει να αποδείξει πολλά, παίζοντας επιτέλους στη θέση του - πίσω από τους δύο φορ δηλαδή και όχι στα άκρα. Επίσης, πλέον ο Λίνεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ανάκογλου. Ερωτηματικό αποτελεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Ρίκκα κι αν θα επιτρέψει στην ενδεκάδα, ενώ οι Μητρόπουλος και Κορδέρο (γεροί να είναι φυσικά) είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Ερωτηματικό υπάρχει επίσης και στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Βαλεντίνος Βλάχος εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του και επιστρέφει... Όμως στο ματς με τον ΟΦΗ ο Χρήστος Αρκούδας τα πήγε περίφημα, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Ήταν όμως άτυχος, αρρώστησε πριν το ματς με τον Πανιώνιο και έχασε την ευκαιρία να πάρει δύο ματς σερί. Την ευκαιρία άρπαξε ο Τσουκαλάς που επίσης ήταν θετικός στην απόδοσή του. Τι θα επιλέξει λοιπόν ο Λίνεν στη θέση του δεξιού μπακ; Τρεις επιλογές έχει μπροστά του... Οι άλλες τρεις θέσεις στην άμυνα λογικά επίσης έχουν «κλειδώσει» καθώς οι Μπουγαϊδης, Κουτρουμπής και Τσουμάγκας έχουν «δέσει» μαζί. Προς το τέλος τη εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν όμως οι σκέψεις του προπονητή, καθώς ο Βλάχος με τον Κατίδη (αλλά και τον Μπουγαϊδη) θα είναι στην Εθνική Ελπίδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα