Μαραντόνα: Κορυφαίο Μέσι και Ρονάλντο

20:00 11/6/2014 - Πηγή: AEK365

Κατά κοινή ομολογία, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα σκαλί παραπάνω από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Την θέση αυτή υποστήριξε και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τους δύο αυτούς αστέρες ως τους καλύτερους της εποχής, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν είναι εύκολο να παίξουν με τις εθνικές όπως στους συλλόγους τους.

«Αν ένα άτομο εμπνέει την ομάδα με την αίγλη του, αυτό βοηθάει υπερβολικά. Γι' αυτό πιστεύω πως η παρουσία του Μέσι και του Ρονάλντο θα βοηθήσει την Αργεντινή και την Πορτογαλία αντίστοιχα

να παίξουν καλύτερα», ήταν η τοποθέτηση του θρύλου της «αλμπισελέστε» στην «Times of India», για να συμπληρώσει:

«Είναι οι δύο κορυφαίοι της γενιάς τους και ακόμα δεν έχουν δείξει τον καλύτερο εαυτό τους στην μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι δύσκολο γι' αυτούς να μιμηθούν τα "μαγικά" που κάνουν όσο παίζουν με τους συλλόγους τους, αλλά έχουν την δυνατότητα να τα καταφέρουν».

Εκτός των άλλων, ο Μαραντόνα εξέφρασε τον θαυμασμό του για την δουλειά του Λουίς φαν Χάαλ στην εθνική Ολλανδίας, ξεχωρίζοντας τους Άριεν Ρόμπεν και Ρόμπιν φαν Πέρσι. Τόνισε δυσαρεστημένος όμως από την παρουσία των «οράνιε» στον τελικό του Μουντιάλ το 2010, διότι δεν έπαιξαν με τεχνική αλλά με δύναμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα