Μάντζιος: Θα έπρεπε να έχει δέσει η ομάδα
Στα δυο διαφορετικά πρόσωπα που εμφανίζει ο Λεβαδειακός, εντός και εκτός έδρας, στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος υπογραμμίζοντας πως μετά από 10 αγωνιστικές η ομάδα θα έπρεπε να έχει "δέσει".
Σε δηλώσεις του στην NOVA ο επιθετικός του Λεβαδειακού τόνισε: "Παρουσιάζουμε δυο πρόσωπα. Εντός αγωνιζόμαστε με πάθος, εκτός δεν εμφανιζόμαστε όσο μαχητικοί θα θέλαμε. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και ευτυχώς πήραμε την νίκη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία πια. Θα έπρεπε να έχει δέσει η ομάδα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Προσπαθούμε με πάθος και κάποιες ατομικές ενέργειες να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν μπορούμε να πούμε τι ακριβώς λείπει μέχρι τώρα, αν το γνωρίζαμε θα το αλλάζαμε την άλλη στιγμή".
Για το γκολ που πέτυχε στο 2-0 επί της Ξάνθης, ο Μάντζιος δήλωσε: "Συνήθως δεν σκοράρω τόσο με το κεφάλι, δεν θα το χαρακτήριζα γκολ τύπου... Μάντζιος. Με τα πόδια λειτουργώ καλύτερα. Χρησιμοποιώ καλά το κορμί μου, έχω άλλα ελαττώματα, άλλα προτερήματα. Υπάρχουν καλοί παίκτες στον Λεβαδειακό αλλά δεν αγωνιζόμαστε ακόμα σαν ομάδα, όπως γινόταν για παράδειγμα πέρσι στον ΟΦΗ".
Τέλος για το πέρασμα του από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν αλλά και από τον Ατρόμητο, ο Μάντζιος είπε: "Όσο για μένα έκανα μια επιλογή και πήγα στο Αζερμπαϊτζάν με τον κύριο Μπάντοβιτς αλλά έφυγα, δεν μπορούσα να ζήσω εκεί. Πήγα στην συνέχεια στον Ατρόμητο με τον κύριο Αναστόπουλο. Κάποια πράγματα και κάποιες συγκυρίες που δεν θέλω να αναφερθώ με λεπτομέρειες, με έκαναν να φύγω. Ορισμένα πράγματα δεν τα δέχομαι. Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου. Η ζωή στο Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ διαφορετική, από το φαγητό και την θρησκεία μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- "Έγκλημα αυτό που έγινε με Φετφατζίδη"
- Η Κερατέα το ντέρμπι
- Εποχή Τσιώλη
- "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης, "σκάει" πολύ χρήμα!
- Η μεγαλύτερη ήττα του Ολυμπιακού!
- Φημολογία για επενδυτή στον ΠΑΟΚ
- Βίντεο-σοκ από την εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο - «Τώρα θα σας σκοτώσουμε!»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας στο «Άνοδος Stage»
- Το παράπονο του Τριανταφυλλόπουλου
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Βραβεία Youtube: Μεγάλος νικητής ο Εμινεμ
- Το «κάρφωσε» ξανά ο Μπλάνκο (VIDEO)
- FIFA 1993-FIFA 2013 (VIDEO)
- Ο Μάνταλος «καίει» τον ΠΑΟ
- Βίντεο-σοκ: Τώρα θα σας σκοτώσουμε
- Θύμα διάρρηξης ο Σαβιόλα
- Υπόκλιση και αναγνώριση στην ΑΕΚ και τον λαό της
- Ηλιάδης: Μας έσφαξες
- Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Γιάννη Καλαμίτση
- Η Google τιμά τη γυναίκα- «ανθρώπινο υπολογιστή»
- Τελευταία Νέα AEK365
- Μάντζιος: Θα έπρεπε να έχει δέσει η ομάδα
- Βραβεία Youtube: Μεγάλος νικητής ο Εμινεμ
- Πεταυράκης: Πρόκληση για μένα η ΑΕΚ
- Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Γιάννη Καλαμίτση
- Θύμα διάρρηξης ο Σαβιόλα
- Υπόκλιση και αναγνώριση στην ΑΕΚ και τον λαό της
- Ο Μάνταλος «καίει» τον ΠΑΟ
- Ηλιάδης: Μας έσφαξες
- Η Google τιμά τη γυναίκα- «ανθρώπινο υπολογιστή»
- FIFA 1993-FIFA 2013 (VIDEO)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Κώστας Μήτρογλου: Μηχανή των γκολ ή χρηματιστηριακή υπεραξία;
- Όταν η επίθεση δεν ξεπερνά τους 40π.!
- NBA | Η επιστροφή, οι «Λύκοι» και οι Λέικερς
- Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει ο ντέρμπι!
- Θάλασσα μου σκοτεινή!
- Η απόφαση του Αργύρη
- «Οχυρωμένη» στο Καραϊσκάκη η Μπενφίκα
- Η Κερατέα το ντέρμπι
- Εφτά στα εφτά και συνεχίζει
- "Βράζουν" με Σπάθα στον Αρη