Μάντζιος: Νίκη με τον ΟΦΗ

17:53 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με μια καλή ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Μια ομάδα, παράλληλα, που έχει τα ίδια προβλήματα, απ' την αρχή της σεζόν, μ' εμάς. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά με τα παιδιά και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Για το πλάνο αντιμετώπισης του ΟΦΗ: «Σίγουρα, θα

είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ, όπως και πέρσι, είναι μια ομάδα που παίζει μαζική άμυνα. Μια ομάδα, που περιμένουμε να έρθει και να παίξει με διπλή και τριπλή ζώνη και, παράλληλα, έχει κάποιους παίκτες που είναι επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως ο Σίσιτς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι μας, χωρίς άγχος, προσπάθεια και κίνηση απ' όλους τους παίκτες. Έχουμε προετοιμαστεί για να αντεπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου κι έχουμε δουλέψει πάνω στις λύσεις που πρέπει να βρούμε. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στα δύο τελευταία ματς υπάρχει αρκετή βελτίωση σε σχέση με τα δύο πρώτα. Ένα θέμα, που το δουλεύουμε καθημερινά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι και τις φάσεις θα κάνουμε και, με λίγη τύχη, θα βάλουμε και το γκολ, που θα μας δώσει τους τρεις βαθμούς».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα μας έχει βελτιωθεί σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού της στα δύο τελευταία ματς. Βάσει, λοιπόν, του προσώπου και της διάθεσης που δείχνουν τα παιδιά, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γεμίσουμε άγχος την ομάδα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά το Πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και -θα το λέω συνέχεια- χρειάζεται αρκετή υπομονή απ' όλους, όσοι ασχολούνται με την ομάδα».

Για τον κόσμο: «Το συζητήσαμε και με τα παιδιά... Και στον αγώνα με την Ξάνθη ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό και μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά και για την εκδρομή που έκαναν στο "Κλ. Βικελίδης". Όπου, για 90 λεπτά δεν σταμάτησαν να βοηθάνε την ομάδα. Το οφείλουμε αυτό το "ευχαριστώ"...»

Keywords
Τυχαία Θέματα