Μπάρμπας: Ευτυχώς όλα πήγαν καλά

17:23 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μπάρμπα στο «Sport 103 FM»:

Για την περιπέτεια της υγείας του:

«Είμαι υγιέστατος. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήταν μία φάση όπου κανένας δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι. Μου ήρθε η μπάλα δυνατά στο πρόσωπο σε μία φάση με τον Γεωργίου να με βρίσκει στον ώμο. Έχασα τις αισθήσεις μου και όταν επανήλθαν πλήρως είχα φθάσει ήδη στο νοσοκομείο για να κάνω κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους όπου και ενημερώθηκα για το σκορ και την νίκη μας».

Για το γκολ που του αφιέρωσε ο

συμπαίκτης του στη Βέροια, Γιώργος Καντιμοίρης, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε μία οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Γιώργο όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας».

Για τη συμβολή του ιατρικού τιμ του ΠΑΣ, ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του:

«Δείχνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα που έχουμε στη Βέροια και ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανέναν».

Για τη κατάσταση στην οποία ο ίδιος βρίσκεται:

«Πλέον προπονούμαι κανονικά για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την Κυριακή (30/9) στην Κομοτηνή. Εξάλλου δεν έχω κάτι για να μείνω εκτός αγωνιστικών πλάνων».

Για τη μέχρι τώρα εικόνα της Βέροιας στο πρωτάθλημα:

«Η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Σούπερ Λίγκα και προσπαθούμε να βρούμε την χημεία μας σαν ομάδα. Δεν πήραμε κάτι στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Ωστόσο, στα ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα πήραμε τέσσερις βαθμούς. Φαίνεται πως η διακοπή μας έφερε ηρεμία στην ομάδα και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εξάλλου η εικόνα μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Νίκο Καρύδα:

«Οι προπονητές μπορεί να αλλάζουν αλλά το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σίγουρα έχει βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά βάζοντας το λιθαράκι του για την ανάκαμψη της ομάδας που ήταν θέμα χρόνου να γίνει».

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό:

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από πέρυσι όταν και οι δύο ομάδες ήταν στην Football League από πέρσι και πολύ δύσκολο για μας αλλά θα πάμε για να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το γεγονός ότι πλέον υποβιβάζονται δύο ομάδες:

«Είναι σίγουρα ένα καλό στοιχείο για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους. Εμείς μπορεί να έχουμε ως πρώτο μας στόχο αυτόν την παραμονή, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να τον εξασφαλίσουμε και να μην έχουμε άγχος στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα