Μαντσίνι: Θα χτυπούσα στο κεφάλι τον Μπαλοτέλι αν...

08:08 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τον, on camera, τσακωμό με τον Κολάροφ στον αγώνα με την Σάντερλαντ ήρθε και το τροχαίο ατύχημα πριν από λίγες μέρες να προστεθεί στην λίστα με τα καμώματα του Μάριο Μπαλοτέλι με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να εξομολογείται πως αν ήταν συμπαίκτης του Ιταλού επιθετικού τότε θα τον χτυπούσε στο κεφάλι κάθε μέρα μπας και συνέλθει.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mirror", ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Είχα πει στον Μάριο πως αν πριν δέκα χρόνια ήμουν συμπαίκτης του θα του

έδιναν κάθε μέρα μια γροθιά στο κεφάλι. Το πρόβλημα του είναι η συγκέντρωση, αλλά δουλεύω μαζί του κάθε μέρα. Δεν μιλάω μαζί του καθημερινά, αν το έκανα θα χρειαζόμουν ψυχίατρο. Αλλά μιλάω μαζί του γιατί δεν θέλω να χάσει την ποιότητα του. Ο Μάριο μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Δεν θέλω να χάσει το ταλέντο του".
Όσο για το επεισόδιο με τον Αλεξάντερ Κολάροφ, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Τέτοιες καταστάσεις, όπως αυτή ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και τον Κολάροφ, είναι δύσκολες για δυο συμπαίκτες. Δεν είναι καλό αλλά μπορεί να συμβεί όταν είσαι τόσο νευρικός σε μια δύσκολη στιγμή. Αλλά μετά το παιχνίδι το θέμα έληξε. Αλλά δεν ανησυχώ. Το σημαντικό είναι πως μετά το τέλος του αγώνα το ζήτημα έληξε. Δεν είχαμε προβλήματα ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και τον Κολάροφ. Δεν μου αρέσει αυτό αλλά καταλαβαίνω πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα