Μαντσίνι: Η Ρόμα καλύτερη από εμάς

19:49 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολίμπικο" δοκιμάζεται η Ίντερ με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να υποστηρίζει πως η Ρόμα είναι καλύτερη από τη δική του ομάδα.
Σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ τόνισε: "Πιστεύω ότι η Ρόμα είναι καλύτερη από εμάς. Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Βαδίζουν σε ένα πετυχημένο, μακροχρόνιο πλάνο μαζί με έναν εκπληκτικό προπονητή. Έχουν μεγάλες πιθανότητες για να κατακτήσουν το Σκουντέτο αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Η ομάδα τους έχει γερά θεμέλια και το καλοκαίρι

απέκτησαν καλούς παίκτες".
Στη συνέχεια ο Μαντσίνι δήλωσε: "Πρόκειται για μια κλασική αναμέτρηση του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή καθώς η Ρόμα έχει το πλεονέκτημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε πιθανότητες. Περιμένω να δω καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε τη σωστή ψυχολογία και να αγωνιστούμε ως ομάδα".
Ο Μαντσίνι μίλησε και για τον Φραντσέσκο Τότι: "Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Τότι αγωνίζεται ακόμα. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Κατά την άποψη μου, είναι μεταξύ των καλύτερων όλων των εποχών. Μπορεί να μην έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια αλλά έμεινε πιστός στην ομάδα του για πολλά χρόνια. Αυτό τον ικανοποιεί. Μια ολόκληρη πόλη τον αγαπάει".

Keywords
Τυχαία Θέματα