ΔΟΕ: Σωστός ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου

14:57 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της ΕΟΕ να αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με αφορμή το σχόλιο της στο Twitter ήταν μια σωστή απόφαση όπως υπογράμμισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΟΕ,

Μαρκ Άνταμς.
Ο Άνταμς συμπλήρωσε πως αν η αθλήτρια της ΑΕΚ δεν είχε τιμωρηθεί από την ΕΟΕ τότε η τιμωρία θα ερχόταν από την ΔΟΕ καθώς όπως ανέφερε: "Εφόσον, όπως φαίνεται, πρόκειται για ξεκάθαρη παραβίαση της Ολυμπιακής Χάρτας, η ΔΟΕ θα παρενέβαινε".
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΟΕ πρόσθεσε επίσης πως οι κανόνες που εμφανίζεται να έχει παραβιάσει η Παπαχρήστου είναι κανόνες που υπήρχαν στην Ολυμπιακή Οικογένεια πολύ πριν κάνουν την εμφάνιση τους τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Μαρκ Άνταμς υπογράμμισε πως σε αυτή την νέα εποχή επικοινωνίας καθένας θα πρέπει να προσέχει πώς εκφράζεται ενώ και οι αθλητές πρέπει να τρέφουν σεβασμό προς τους συναθλητές τους.
Τέλος ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΟΕ θέλησε να στείλει προειδοποιητικό μήνυμα λέγοντας πως όποιος αθλητής δεν ενστερνίζεται τις αξίες των ολυμπιακών Αγώνων δεν έχει θέση στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα