Το πρόβλημα της εφορίας και ο Κλωναρίδης

09:22 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Με γενικό τίτλο: «Στα βράχια» κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα η οποία αναφέρεται και στην ΑΕΚ (αλλά και στον Παναθηναϊκό), σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, την οποία και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα. Η «SD» στέκεται στο γεγονός πως η προφορική συμφωνία με την εφορία, που υποστήριζαν στην Ένωση την Παρασκευή, δεν υλοποιήθηκε και οι συζητήσεις θα κορυφωθούν σήμερα, όταν και αναμένεται η απάντηση. Μάλιστα, η εφημερίδα κάνει λόγο για «θαύμα» αν τελικά η ΑΕΚ καταφέρει

να έρθει σε οριστική συμφωνία, εκταμιεύσει τα χρήματα του δανείου, προλάβει τις πληρωμές και πάρει την αδειοδότηση της.

GOAL

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι το βασικό θέμα της ΑΕΚ στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, εκεί όπου γίνεται λόγος για το: «the next best thing». Το «Goal» καταγράφει τη διαδρομή του νεαρού άσου της Ένωσης, ο οποίος αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής περιόδου. Αναφορικά τώρα με το θέμα της αδειοδότησης, η εφημερίδα τονίζει πως μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, όταν και θα γνωρίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος κατά πόσο θα έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την εφορία, προκειμένου να αποδεσμευτεί το δάνειο και να ξεκινήσουν οι πληρωμές.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για «24ωρο» φωτιά κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της και τονίζει πως σήμερα ξεκαθαρίζουν τα πάντα με την εφορία, με την ΑΕΚ να έχει πολλές ελπίδες να πάρει την αδειοδότηση. Παράλληλα, τονίζεται πως στα Σπάτα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι πληρωμές, τη στιγμή που ο Χάρης Οικονομόπουλος δεσμεύτηκε στον Ανδρέα Δημητρέλο πως όταν έχει στα χέρια του όλα τα έγγραφα τότε θα ξεκινήσει η μεταφορά των χρημάτων. Από κει και πέρα υπάρχουν και αγωνιστικά θέματα. Κυρίαρχο αυτό του Έιντουρ Γκούντγιονσεν που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και δηλώνει «παρών» για τα πλέι οφ, η αγωνιστική άνοδος του Βίκτωρ Κλωναρίδη, αλλά και τα ρεκόρ του «Λύμπε» που έγινε ο 6ος σκόρερ της ΑΕΚ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το χαρτί του ΙΚΑ που θα πιστοποιεί πως δεν χάθηκε η ρύθμιση για το άρθρο 44 περιμένουν στην ΑΕΚ σήμερα προκειμένου άμεσα να εκταμιευθεί το 1,5 εκατ. ευρώ από το δάνειο του Ντέμη Νικολαΐδη και να ξεκινήσουν οι πληρωμές, ώστε η Ένωση να προλάβει -έστω και καθυστερημένα- να συμπληρώσει τον φάκελό της. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στη χθεσινή ομιλία του Νίκου Κωστένογλου, αλλά και στον Νίκο Λυμπερόπουλο που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όπως και αφιέρωμα στον «σταρ» της Κυριακής, Βίκτωρ Κλωναρίδη. Τέλος, υπάρχει και η πρόταση του Γεράσιμου Έρτσου, για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, ένα πλάνο που θα παρουσιαστεί σήμερα στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα