Μάγκατ: Η μεταγραφή του Μήτρογλου δεν ήταν λάθος

18:32 11/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μόλις δυο εμφανίσεις με την φανέλα της Φούλαμ μετράει ο Κώστας Μήτρογλου από τον Ιανουάριο όταν και η αγγλική ομάδα έδωσε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει με τον διεθνή επιθετικό να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο και τον Φέλιξ Μάγκατ να υποστηρίζει πως δεν ήταν λάθος η μεταγραφή του.
Σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα Guardian, ο Γερμανός τεχνικός της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, τόνισε: "Είναι εδώ και έχει το δικό του πρόγραμμα, αλλά δεν προπονείται μαζί μας.

Ελπίζουμε να προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν λάθος η μεταγραφή του, γιατί δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια ομάδα τον χειμώνα. Μέσα στην σεζόν, αν θες να βελτιώσεις την ομάδα σου με νέους παίκτες, δεν έχεις πολλές επιλογές.
Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορείς να πάρεις. Πρέπει να το δεις μακροπρόθεσμα. Όταν παίρνεις έναν παίκτη όπως τον Μήτρογλου, δεν σκέφτεσαι για λίγες εβδομάδες. Οπότε δεν είναι λάθος. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, που δεν έχει σκοράρει μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μπορεί να μας βοηθήσει αν σκοράρει στο τελευταίο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά καλό, αν μείνουμε στην κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα