Οι «σωματοφύλακες» της ΑΕΚ!

18:13 11/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κατάφερε να δικαιωθεί, μετά και την έφεση που έκανε στον ΑΣΕΑΔ κι αυτό είναι ακόμα μια επιτυχία που στηρίζεται στους Αλεξίου-Κατσαδήμα. Οι δυο άνδρες βρίσκονται πάνω από 4 χρόνια δίπλα στην Ερασιτεχνική και προσφέρουν αφιλοκερδώς τη βοήθειά τους, με μοναδικό στόχο τους να βλέπουν την Ένωση να δικαιώνεται και να καταφέρνει να βγαίνει νικήτρια.
Η αγάπη τους για τον σύλλογο στηρίζεται έμπρακτα στο ότι φτάνουν να πληρώνουν μόνοι τους τα δικαστικά έξοδα χωρίς να ζητούν τίποτα παρά μόνο

επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Άλλωστε είναι αυτοί που κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες το καλοκαίρι για να αποφευχθεί μια τραγική στιγμή στην ιστορία της ΑΕΚ, όπως ο υποβιβασμός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στο τοπικό Πρωτάθλημα. Οι δύο άνδρες έτρεξαν αρκετά, έκαναν τις απαραίτητες επαφές και τους διακανονισμούς με αποτέλεσμα να κερδίσουν ακόμα μια «μάχη» και να βλέπουν πλέον την ΑΕΚ της Καρδιάς να τους δικαιώνει με την εξαιρετική της πορεία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.
Μεγάλο κόπο και προσπάθεια καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα για την εκκαθάριση της ΚΑΕ, ώστε η Βασίλισσα να πάρει την άνοδο για την Α1 χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.
Άλλωστε, μαζί με όλα τα νομικά θέματα που αναλαμβάνουν προσπαθούν κάθε Σαββατοκύριακο να βρίσκονται δίπλα στην ΑΕΚ και να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα