Μαγική παράσταση στη Μαδρίτη

23:40 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγο Μπερναμπέου

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στη Μαδρίτη όπου Ρεάλ και Μάντσεστερ έμειναν στο 1-1 παρά τις πολλές φάσεις. Η ομάδα του Μουρίνιο κυριάρχησε απέναντι στους "μπέμπηδες" τους οποίους ο Φέργκιουσον είχε στήσει αμυντικά αλλά αποδείχθηκαν φαρμακεροί

στις αντεπιθέσεις και τα στημένα. Κακή η διαιτησία του Φέλιξ Μπριτς που "κατάφερε" να αδικήσει και τις δύο ομάδες.

Οι Μαδριλένοι απέιλησαν μόλις στο 2ο λεπτό όταν άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον Κεντίρα τελικά να γυρίζει μέσα στην περιοχή αλλά να σουτάρει άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Ντι Μαρία απέφυγε ωραία τους αντιπάλους του και με σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 5' μετά από άσχημο διώξιμο τους Έβανς η μπάλα πήγε στον Κοεντράο που έκανε το οσυτ και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι αφού πρώτα ο Ντε Χέα με τα δάχτυλα άλλαξε πορεία στη μπάλα. Ενώ η Ρεάλ συνέχιζε να έχει τα ινία του ματς οι Άγγλοι κέρδισαν στο 20' ένα κόρνερ. Ο Γουέλμπεκ ξέφυγε από τους αμυντικούς και με κεφαλιά πάγωσε το "Μπερναμπέου" κάνοντας το 0-1. Τρία λεπτά μετά ο Ντε Χέα έδιωξε δύσκολα το συρτό σουτ του Ντι Μαρία ενώ στο 28' ο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 30' όμως ο Πορτογάλος μετά τη σέντρα του Ντι Μαρία έμεινε στο αέρα όσο χρειάστηκε για να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει. Ο Ρονάλντο δεν πανηγύρισε το γκολ σεβόμενο την πορεία του στην Μάντσεστερ. Στο 36' ο Γουέλμπεκ λίγο έλειψε να κάνει και πάλι τη ζημιά στη Ρεάλ όταν με προβολή δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στο τέρμα με τον Ντιέγκο Λόπεθ να της αλλάζει σωτήρια την πορεία. Ο Οζίλ στο 38' έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Ντε Χέα να διώχνει. Η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι στο 41' όταν ο Ντι Μαρία έκανε την κούρσα και έπεσε μέσα στην περιοχή. Το ριπλέι έδειξε τον Τζόουνς να απλώνει το χέρι αλλά ο διαιτητής δεν θεώρησε ότι έπρεπε να σφυρίξει. Δευτερόλεπτά μετά ο Ρονάλντο με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πορτογάλος έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

Η Μάντσεστερ μπήκε καλά στην επανάληψη και πίεσε στα πρώτα λεπτά τη Ρεάλ που στην πρώτη επίθεση που ολοκλήρωσε (στο 48') απείλησε με τον Ρονάλντο. Οι Μαδριλένοι πήραν άμεσα τα ινία του ματς με την Μάντσεστερ να παίζει το παιχνίδι της αναμονής. Στο 53' ο Ντι Μαρία είχε ένα εξαιρετικό σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ενώ ο Εβρά έβγαινε μόνος του με τον Λόπεθ ο Βαράν τον ανέκοψε με τον διαιτητή να θεωρεί ότι δεν υπάρχει φάουλ. Στο 60' η Ρεάλ άγγιξε ένα ακόμα γκολ όταν ο Κοεντράο έκανε από κοντά την προβολή και ο Ντε Χέα με απίστευτη επέμβαση έδιωξε την μπάλα. Στο 71' Φαν Πέρσι βρήκε χώρο και μπήκε από δεξιά, έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στα χέρια του Λόπεθ και στη συνέχεια στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Ολλανδός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Λόπεθ αλλά ο Αλόνσο έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Ο Κεντίρα στο 79' δοκίμασε το πόδι του με τον Ντε Χέα να μπλοκάρει. Δύο λεπτά μετά ο Γκίγκς βρέθηκε μόνος του μετά από λάθος της άμυνας αλλά ολιγώρησε και έχασε την ευκαιρία. Στο 85' ο Ρονάλντο εκτέλεσε φάουλ από 35 μέτρα στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Η Μάντσεστερ είχε καλή ευκαιρία στις καθυστερήσει με τον Φαν Πέρσι να κλέψει το ματς αλλά ο Λόπεθ είπε "όχι".

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο (83'Πέπε), Κεντίρα, Οζίλ, Ντι Μαρία (75'Μόντριτς), Ρονάλντο, Μπενζεμά (60'Ιγκουαΐν).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Τζόουνς, Κάρικ, Καγκάβα (66'Γκιγκς), Γουέλμπεκ (73'Βαλένσια), Φαν Πέρσι, Ρούνεϊ (85΄Άντερσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα