Λύτρωση στο τέλος για Σίτι

23:55 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

CARLING CUP- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 0-1
Γήπεδο: Έμιρατς
Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ πέτυχε η Σίτι καθώς πέτυχε τη νίκη με 1-0 μέσα στο «Έμιρατς», κόντρα στην Άρσεναλ.
Απόλυτη κυρίαρχος του πρώτου μέρους η Άρσεναλ, η οποία όμως έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό Παντίλιμον. Ο γκολκίπερ της Σίτι είπε όχι τόσο στον Κοκελίν στο 12', όσο και στον Τσάμπερλεϊν στο 28'. Η Σίτι από τη μεριά της παρουσιάστηκε ασύνδετη, μιας και

ο Μαντσίνι ξεκίνησε πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Οι «πολίτες» ανέβασαν στροφές στην επανάληψη κι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Ντζέκο στο 48'. Ο ρυθμός όμως του αγώνα δεν ήταν καλός στη συνέχεια και η επόμενη καλή φάση δημιουργήθηκε στο 84ο λεπτό. Ωστόσο έμελλε να είναι και η μοιραία για την Άρσεναλ, καθώς οι «πολίτες» έφυγαν στην κόντρα μετά από κόρνερ της Άρσεναλ, ο Αγκουερο ήταν τελικός αποδέκτης της μπάλας και έκανε το τελικό 1-0 από κοντά.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σκιλασί, Κονσιελνί, Μίκελ (80' Φερμάελεν), Φριμπόνγκ, Κοκελίν, Τσάμπερλεϊν (87' Αρσάβιν), Μπεναγιούν, Παρκ (67' Ζερβίνιο), Σαμάκ.
ΣΙΤΙ: Παντίλιμον, Ονουόχα, Σάβιτς, Κ.Τουρέ, Σαμπαλέτα, Χάργκριβς (79' Ραζάκ), ντε Γιονγκ, Τζόνσον, Νασρί, Κολάροφ (32' Αγκουέρο), Ντζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα