Της έχει πάρει μέτρα

23:45 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

CARLING CUP- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΤΣΕΛΣΙ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-2
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ
Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ καθάρισε την Τσέλσι και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ.
Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε πιο καλή στα πρώτα λεπτά και απείλησε με τον Κάρολ στο 7', ωστόσο ο Τέρνμπουλ ήταν σταθερός. Μάλιστα ο γκολκίπερ της Τσέλσι έπιασε και πέναλτι του

Κάρολ στο 22ο λεπτό, το οποίο είχε δοθεί σε χέρι του Άλεξ. Η πρώτη καλή φάση τις Τσέλσι ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σε μια καλή κεφαλιά του Λουκάκου, η οποία όμως δε βρήκε στόχο.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ στην επανάληψη και η Λίβερπουλ έφτασε στο γκολ στο 58ο λεπτό. Ο Μπέλαμι έβγαλε μόνο του τον Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος απλά έσπρωξε στα δίχτυα τη μπάλα. Οι «κόκκινοι» καθάρισαν το ματς, 5 λεπτά αργότερα, καθώς ο Κέλι μετά από νέα ασίστ του Μπέλαμι, έκανε το 2-0 στο 63'. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν τυπικού χαρακτήρα και η Λίβερπουλ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
ΤΣΕΛΣΙ: Τέρνμπουλ, Μποσίνγκουα, Λουίς, Άλεξ, Μπερτράντ, Ρομέου, Λάμπαρντ, ΜακΈχραν (42' Ραμίρες), Λουκάκου (64' Ανελκά), Μαλουντά (64' Μάτα), Τόρες.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κέλι, Κάραγκερ, Κόατες, Ενρίκε, Σπίρινγκ, Λούκας, Χέντερσον (70' Άνταμ), Ροντρίγκες (89' Σκρτελ), Μπέλαμι, Κάρολ.

Κάρντιφ- Μπλάκμπερν: 2-0
(Μίλερ 19', Τζέραρντ 50')

Keywords
Τυχαία Θέματα