Λύτρωση στο 90' για ΠΑΟ

22:40 25/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σίλντενφελντ σκόραρε στο 90' και ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον αξιόμαχο Εργοτέλη στον πρώτο αγώνα για την φάση των "32" του Κυπέλλου ΕλλάδαςΤο «τριφύλλι» έβγαλε συνδυασμούς κι εδειξε να αποκτά πνοή με τον Πράνιτς. Από ένα δικό τους άψογο συνδυασμό άλλωστε προέκυψε το 1-0 με τον Κλωναρίδη να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο 42'. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η αντίδραση του Εργοτέλη. Η κρητική ομάδα μπήκε δυναμικά και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Είχε

δύο καλές στιγμές και τελικά το κακό γι' αυτόν δεν τρίτωσε αφού ο Διαμαντάκος βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας στο 59'. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός δεν λύγισε από την αρνητική εξέλιξη. Οι αλλαγές του Αναστασίου έδωσαν ανάσα στην ομάδα (με ντεμπούτο Φιγκερόα, ο οποίος αποθεώθηκε) η οποία πίεσε και έχασε ευκαιρίες έως ότου έρθει η λύτρωση στο 90'.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (78' Μουζακίτης) , Ζέκα, Καρέλης (71' Φιγκερόα), Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (65' Λαγός).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Κοιλιάρας, Πελέ (81' Ουέλινγκτον), Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83' Δωματάς), Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης, Μπαντιμπανγκά (73' Ρομάνο), Ρέντζας, Σαρρής

Keywords
Τυχαία Θέματα