Λύγισε η Κύπρος

23:46 10/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

Η Κύπρος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και τη δεύτερη αγωνιστική καθώς ηττήθηκε με 2-1 από το Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 10' με τον Ζάχαβι να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει άουτ. Τρία

λεπτά μετά η Κύπρος απάντησε με διπλή ευκαιρία. Στο 26' ο Βερμούτ από ιδανική θέση σούταρε άουτ όμως στο 37' ο Μπεν Χαΐμ έκοψε για τον Νταμάρι που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 45' ο Μπεν Χαΐμ έκανε και πάλι εντυπωσιακή ενέργεια και αυτή τη φορά τελείωσε μόνος του τη φάση δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Ο Ζάχαβι στο 60' αρχικά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Γιωργαλλίδη και στην επαναφορά σούταρε άουτ. Η Κύπρος κατάφερε να μειώσει στο 67' με πλασέ του Μακρίδη. Τρία λεπτά μετά ο Σωτηρίου είχε καλή ευκαιρία. Στο 74' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από σουτ του Σιέχτερ που κόντραρε. Ο Λάμπαν στο 89' έπιασε την κεφαλιά όμως ο Μαρσιάνο με εντυπωσιακή επέμβαση απέτρεψε την ισοφάριση.

ΚΥΠΡΟΣ: : Γιωργαλλίδης, Στυλιανού (46΄ Κυριάκου), Αντωνιάδης, Τζούνιορ, Μερκής, Μακρίδης, Λαμπάν, Νικολάου, Χαραλαμπίδης (46΄ Σωτηρίου), Χριστοφή, Μακρής (69'Αλεξάνδρου).

ΙΣΡΑΗΛ: Μαρσιάνο, Μπεν Χαΐμ, Μασουμάρ, Μπεν Χαρούς, Τίμπι, Νάτχο, Γεϊνί, Ζάχαβι, Βερμούθ, Νταμάρι (68'Σιέχτερ), Μπεν Χαΐμ (73'Ρεφαέλοφ).

ΒΕΛΓΙΟ-ΑΝΔΟΡΑ: 6-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Βασιλιάς Μποντουά

Τυπική διαδικασία το ματς του Βελγίου με την Ανδόρα με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα με 6-0. Ένα ημίωρο άντεξε η Ανδόρα απέναντι στους Βέλγους. Με τη συμπλήρωση του ο Αγιάλα έκανε πέναλτι στον Μέρτενς. Ο Ντε Μπρούινε το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν. Στο 34' δέχθηκαν το 2-0 με σκόρερ και πάλι τον Ντε Μπρούινε και τρία λεπτά μετά ο Τσαντλί πέτυχε το τρίτο γκολ του Βελγίου. Το 4-0 ήρθε στο 59' με σκόρερ τον Οριγκί και έξι λεπτά μετά ο Μέρτενς πέτυχε το 5-0. Ο ίδιος παίκτης στο 68' ήταν ο σκόρερ του έκτου γκολ των Βέλγων.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβαϊρέλντ, Λόμπερτς, Κομπανί (56'Ποκονιόλι), Βερτάχεν, Ναϊγκολάν, Ντε Μπρούινε, Μέρτενς, Ντεφούρ, Τσαντλί (61'Φελαϊνί), Οριγκί (66'Λουκάκου).

ΑΝΔΟΡΑ: Πολ, Ε.Γκαρσία, Σαν Νίκολας, Λίμα, Μανέιρο, Ρούμπιο (61'Λορένσο), Βάλες, Βιέρα, Αγιάλα, Ριέρα (72'Μ.Γκαρσία), Κ.Μαρτίνες (78'Μορένο).

ΟΥΑΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Κάρντιφ

Η Ουαλία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της και έτσι η Βοσνία έφυγε από το Κάρντιφ με βαθμό καθώς το ματς τελείωσε ισόπαλο χωρίς γκολ.

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Γκάντερ, Ν.Τέιλορ, Τσέστερ, Ντέβις, Α. Γουίλιαμς, Κινγκ, Μπέιλ, Λέντλεϊ, Τζόναθαν Γουίλιαμς (83'Τζορτζ Γουίλιαμς), Τσερτς (65'Ρόμπσον-Κανού)

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σούνγιτς, Λούλιτς, Πέσιτς, Μεντούνγιανιν, Πίάνιτς, Μούιτζα, Σούσιτς, Χάτζιτς, Ιμπίσεβιτς (83'Χαΐροβιτς), Ντζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα