Καμπερίδης: Κίνητρό μου η αγάπη του κόσμου...

23:28 10/10/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στον Λουκά Μαστροδήμο

Με περίσσεια συστολή και χρησιμοποιώντας τη λέξη «δουλειά» αμέτρητες φορές ο Μιχάλης Καμπερίδης μίλησε στο aek365, στο πλαίσιο της Media Day. Ο «Κάμπε» έθεσε ως στόχο τα πλέι οφ, τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 απέναντι στον Κόροιβο, ενώ δεν έκρυψε πως παίρνει δύναμη από την... αδυναμία που του δείχνει

ο κόσμος της ομάδας.

Η πρώτη αναμέτρηση για την Α1 πλησιάζει. Είστε έτοιμοι;

Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό όλα τα παιδιά και -μέσα από το σκάουτινγκ και τη δουλειά των προπονητών, που έχει γίνει σε όλα τα κομμάτια- είμαστε έτοιμοι γι'αυτό το ματς. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα γι'αυτό και πιστεύω ότι θα είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, μαζί με όσους μας έλειψαν στη Θεσσαλονίκη και θα το πάρουμε το ματς. Όλα καλά θα πάνε!

Είστε λίγο καιρό μαζί ως ομάδα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας έχει επηρεάσει και τόσο...

Ναι, η ομάδα, όσο περνάει ο καιρός, «δένει», έχει πολύ ταλέντο. Και όσο αγωνίζεται ο καθένας μας, δίνουμε όλοι το 101%

Πού μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ φέτος, κατά τη γνώμη σου;

Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να μπει στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας αυτό, κι είτε παίζει με εφήβους είτε παίζει με άντρες, είτε με τον οποιοδήποτε παίκτη της, στόχος της είναι να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Ο δρόμος μας όμως είναι πολύ μακρύς, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να δικαιωθούμε και μέσα από τη δουλειά να φτάσουμε εκεί που αξίζει η ομάδα.

Σε προσωπικό επίπεδο, δημιουργήθηκε καθόλου άγχος από τις προσδοκίες που υπάρχουν για σένα; Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις χρόνο συμμετοχής;

Δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ. Σίγουρα, στην αρχή είχα ένα ελάχιστο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα άγχος. Δουλεύω και περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία και να μπω μέσα να αποδείξω τι αξίζω.

Ο κόσμος της ομάδας φαίνεται να σου έχει αδυναμία, το έχεις αντιληφθεί αυτό;

Ναι... Με ευχαριστεί πάρα πολύ αυτό, μου δίνει και ένα επιπλέον κίνητρο!

Έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου να κάνει καριέρα στην ΑΕΚ ή είναι πολύ νωρίς ακόμη;

Είναι πολύ μακρινό αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή κάτι τόσο μακρινό, ελπίζω να είμαστε υγιείς, η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει και... εδώ θα είμαστε!

Keywords
Τυχαία Θέματα