Λουζόν: Έχουμε εναλλακτικές για τα προβλήματα

19:41 4/8/2014 - Πηγή: AEK365

Για τα προβλήματα αυτά ρωτήθηκε ο προπονητής των Βέλγων, Γκι Λουζόν, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του καλείται να τα διαχειριστεί επισημαίνοντας ότι υπάχουν εναλλακτικές λύσεις. Βέβαια έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λόγω έδρας, όπως είπε.

«Δεν θα έχουμε έναν μέσο που είναι σε θέση να παίξει και στα 90 λεπτά, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες τραυματίες, αλλά το έχουμε λάβει υπόψη μας. Έχουμε

εναλλακτικές λύσεις, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, όμως έχουμε μάθει πράγματα που θα μας βοηθήσουν, αλλά δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε. Όσα προβλήματα κι αν έχουμε με τραυματίες και άρρωστους παίκτες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» τόνισε αρχικά ο Λουζόν.

Ερωτώμενος για την άποψή του σχετικά με τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Δεν μου έκανε εντύπωση ο Παναθηναϊκός. Ήξερα την ποιότητα και το ταλέντο των παικτών της ομάδας, ενώ, έχουν και το αβαντάζ της έδρας στο αυριανό ματς»

Keywords
Τυχαία Θέματα