«Λουκέτο» και στην εβδομαδιαία έκδοση της εφημερίδας «6 Μέρες»

17:55 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αναστολή της έκδοσης και του του εβδομαδιαίου φύλλου των «6 Μερών» προχωρά η διεύθυνση της εφημερίδας, όπως έγινε γνωστό στους δημοσιογράφους και το προσωπικό.

Η εφημερίδα του Αντώνη Δελλατόλα είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο σε καθημερινή βάση, ωστόσο, πριν από λίγους μήνες αποφασίστηκε η πλήρης ανανέωσή της και η κυκλοφορία της ως σαββατιάτικο φύλλο.

Ο ίδιος ο εκδότης πέτυχε πριν από λίγες μέρες την απεμπλοκή του από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αντιμετώπιζε στην υπόθεση του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η κατηγορία αφορούσε έμβασμα 500.000 ευρώ, που είχε δεχθεί τον Ιανουάριο του 2012 για εξαγορά ποσοστού της εφημερίδας «Το Ποντίκι» από τον Πέτρο Κυριακίδη, από λογαριασμό σε κυπριακή τράπεζα του καταζητούμενου πλέον επιχειρηματία.

Ο κ. Δελλατόλας μετέβη στο γραφείο της 2ης ειδικής ανακρίτριας, η οποία τον είχε καλέσει σε απολογία και τής παρέδωσε αντίγραφο ανέκλητης επιταγής ολόκληρου του επίμαχου ποσού με δικαιούχο για την είσπραξή του την Proton Bank.

Keywords
Τυχαία Θέματα